Olifantenpaadjes

Olifantenpaadjes - An Kramer | Tiliboo-afrobeat.com

...lifantenpaadjes zijn vernoemd naar de typische eigenschap van olifanten om altijd de kortste weg te kiezen, waardoor een zichtbaar pad in de begroeiing wordt uitgesleten ... Corona en de kansen van olifantenpaadjes - LOC Cliëntenraden ... . Doordat mensen identiek gedrag vertonen, ontstaan overal waar zij zich begeven vergelijkbare paden. Jan-Dirk van der Burg is ook te boeken voor een lezing of workshop over olifantenpaadjes. Niet alleen het hoe en waarom van de fotoserie komt aan bod, maar ook de stedebouwkundige raadsels, de drang van het menselijk instinct en het metaforische gebruik. Olifantenpaadjes zijn het bewijs dat mensen zich niet laten dwingen in openbare ruimten. Zo ontstaan er nieuwe routes die maar één doel dienen: de kortste weg van A ... bol.com | Olifantenpaadjes, Jan Dirk van der Burg ... ... . Olifantenpaadjes zijn het bewijs dat mensen zich niet laten dwingen in openbare ruimten. Zo ontstaan er nieuwe routes die maar één doel dienen: de kortste weg van A naar B vinden. Bullewijkerpad, Amsterdam - Terreinwinst: 3 meter. Mo...

INFORMATIE

AUTEUR
An Kramer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Olifantenpaadjes.pdf

OMSCHRIJVING

Olifantenpaadjes zijn de slimme, alternatieve weggetjes die mensen zelf maken naast de bestaande officiële wegen. Ze zijn efficiënter dan de officiële bedachte structuur en iedereen maakt er zonder aarzeling gebruik van. An Kramer laat zien dat er ook binnen organisaties olifantenpaadjes bestaan, in de vorm van de informele organisatie: de energie, connecties, werkwijzen en ideeën die onzichtbaar onder de medewerkers leven, naast de formele hiërarchie. Kramer nodigt je uit om meer oog te krijgen voor die informele organisatie, je erin te verdiepen en haar te gebruiken voor het aanpakken van complexe verandervraagstukken. Met behulp van haar grondige en fundamenteel nieuwe aanpak creëer je niet alleen blijvende verandering, maar bouw je eveneens aan de positieve veerkracht die organisaties duurzaam maakt en draag je bij aan toekomstbestendige, zelfsturende en creatieve organisaties. An Kramer is organisatiecoach en veranderexpert met een speciaal oog voor de kracht van informele netwerken van organisaties. "Het kan wel, want het kan anders' is haar motto. Ze onderzoekt, schrijft en spreekt daarnaast over vormen van leren die individu, organisatie en maatschappij verbinden. Ze werkt vanuit haar onderneming Nomadisch Veranderen en is als associate verbonden aan de Baak en Twynstra Gudde.

Wil je het boek lezen?Olifantenpaadjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur An Kramer. Lezen Olifantenpaadjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN