Het brein en emotionele intelligentie

Het brein en emotionele intelligentie - Daniel Goleman | Tiliboo-afrobeat.com

...Goleman is psycholoog. Hij studeerde Psychologie aan Harvard University en was hoofdredacteur vanPsychology Today ... Het brein en emotionele intelligentie - Daniel Goleman ... ... . Hij is de bedenker van het begrip 'emotionele intelligentie' en auteur van het gelijknamige boek daarover, waarvan wereldwijd meer dan vijf miljoen boeken werden verkocht.Emotionele intelligentieverscheen in 1996 en werd in meer dan twintig talen vertaald. Daniel Goleman is psycholoog. Hij studeerde Psychologie aan Harvard University en was hoofdredacteur vanPsychology Today. Hij is de bedenker ... PDF Het brein en emotionele intelligentie - Managementboek.nl ... . Hij studeerde Psychologie aan Harvard University en was hoofdredacteur vanPsychology Today. Hij is de bedenker van het begrip 'emotionele intelligentie' en auteur van het gelijknamige boek daarover, waarvan wereldwijd meer dan vijf miljoen boeken werden verkocht.Emotionele intelligentieverscheen in 1996 en werd in meer dan twintig talen vertaald. Het brein en emotionele intelligent...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Goleman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het brein en emotionele intelligentie.pdf

OMSCHRIJVING

Het brein en emotionele intelligentie 1e druk is een boek van Daniel Goleman uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047005339 Wat zijn de voor- en nadelen van een goed of slecht humeur? Hoe kun je je brein het best trainen om creatiever te worden? Welke manieren zijn er om je emoties op het werk te beheersen? Daniel Goleman, vooraanstaand psycholoog en auteur van de wereldwijde bestseller Emotionele intelligentie, verzamelt in dit boek de laatste inzichten in het hersenonderzoek, en hoe die onze kennis over emotionele intelligentie versterken. Dit kleine overzichtswerk is ideaal voor iedereen die kennis wil nemen van het nieuwste breinonderzoek en de implicaties ervan voor ons gedrag, thuis en op het werk. Daniel Goleman is psycholoog en veelgevraagd spreker. Van zijn boek Emotionele intelligentie zijn wereldwijd ruim 5 miljoen exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Het brein en emotionele intelligentie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Goleman. Lezen Het brein en emotionele intelligentie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN