Handboek onderwijsrecht

Handboek onderwijsrecht - Noor Dietvorst | Tiliboo-afrobeat.com

...k onderwijsrecht 1e druk is een boek van Noor Dietvorst uitgegeven bij Pica Onderwijsmanagement ... Handboek van het Nederlandse Onderwijsrecht - Research ... ... . ISBN 9789491806711 Dit compacte boek voor onderwijsrecht is geschikt voor alle schoolleiders, managers, stafmedewerkers en medezeggenschapsraden in het primair onderwijs die op 1 januari 2016 willen beschikken over een up-to-date overzicht van bestaande en toekomstige wet- en regelgeving. >> Handboek onderwijsrecht direct bestellen. Myriam Lieskamp is hoofdredacteur van de boekenserie: samen leidinggeven aan de onderwijsprak ... Handboek onderwijsrecht - Noor Dietvorst - (ISBN ... ... . Myriam Lieskamp is hoofdredacteur van de boekenserie: samen leidinggeven aan de onderwijspraktijk. Het zijn interessante boeken over diverse onderwijskundige onderwerpen. In het boek 'Handboek onderwijsrecht' schrijft Noor Dietvors over de actuele wet- en regelgeving in het primair onderwijs. 1 ... Op deze en andere vragen wordt ingegaan in dit handboek Onderwijsrecht. In he...

INFORMATIE

AUTEUR
Noor Dietvorst
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Handboek onderwijsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Handboek onderwijsrecht 1e druk is een boek van Noor Dietvorst uitgegeven bij Pica Onderwijsmanagement. ISBN 9789491806711 Dit compacte boek voor onderwijsrecht is geschikt voor alle schoolleiders, managers, stafmedewerkers en medezeggenschapsraden in het primair onderwijs die op 1 januari 2016 willen beschikken over een up-to-date overzicht van bestaande en toekomstige wet- en regelgeving. Uitgangspunt daarbij is dat het schoolbestuur aan de hand van deze praktijkgerichte uitgave weet wat er mag en moet richting alle belanghebbenden die een rol spelen in het onderwijs, zoals ouders, leerlingen, personeel en overheid. De bijzondere rechtspositie van ouders, leerlingen en de medezeggenschapsraad komt daarbij uitgebreid aan bod.Uiteraard wordt er ook aandacht geschonken aan de inwerkingtreding van de Wet Werk en Zekerheid in het onderwijs en de impact daarvan op de rechtspositie van het onderwijspersoneel.Aan de hand van praktijkvoorbeelden en juridische uitspraken wordt de lezer meegenomen door het woud van regelgeving, dat constant in beweging is. Het boek besteedt tot slot ook aandacht aan de juridische regelgeving rondom de toelating en verwijdering in het kader van passend onderwijs, de hoofdlijnen van de wetgeving rondom onderwijshuisvesting en de rol van de Inspectie met het oog op het onderwijstoezicht.Voor bestuurders, directeuren en P&O-adviseurs is basiskennis van onderwijswetgeving een absolute vereiste. Het schoolbestuur heeft immers dagelijks te maken met de rechtspositie van leerlingen, ouders, medezeggenschapsraad en personeel.

Wil je het boek lezen?Handboek onderwijsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Noor Dietvorst. Lezen Handboek onderwijsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN