De oorsprong van onze politiek

De oorsprong van onze politiek - Francis Fukuyama | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De oorsprong van onze politiek. De oorsprong van onze politiek, van de prehistorie tot de verlichting geschreven door Francis Fukuyama is een nieuwe editie van een klassieker uit 1968 genaamd "political order in societies" welke is aangevuld en uitgebreid met de laatste inzichten in diverse vakgebieden ... Athenaeum Boekhandel | De oorsprong van onze politiek 2 ... ... . Van de zo noodlottig afgelopen Arabische lente tot de gridlock in de Amerikaanse politiek: de democratie heeft het moeilijk. Een goed functionerende staat komt niet zonder moeite tot stand: De oorsprong van onze politiek 2 laat op overtuigende wijze zien, met oog voor detail maar zonder de grote lijn ooit uit het oog te verliezen, wat de sleutels voor succes zijn. In zijn nieuwe boek, De oorsprong van onze politiek - Van de prehis ... De oorsprong van onze politiek [e-Book] - Francis Fukuyama ... ... . Een goed functionerende staat komt niet zonder moeite tot stand: De oorsprong van onze politiek 2 laat op overtuigende wijze zien, met oog voor detail maar zonder de grote lijn ooit uit het oog te verliezen, wat de sleutels voor succes zijn. In zijn nieuwe boek, De oorsprong van onze politiek - Van de prehistorie tot de Verlichting, lijkt Fukuyama enigszins tegemoet te zijn gekome...

INFORMATIE

AUTEUR
Francis Fukuyama
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De oorsprong van onze politiek.pdf

OMSCHRIJVING

Het is tijd voor een nieuwe geschiedenis van onze democratie. Francis Fukuyama is als geen ander geschikt om deze geschiedenis op te tekenen: hij schrijft en spreekt er al tientallen jaren over. In dit boek vertelt hij hoe maatschappijen de overgang maakten van een organisatie die gebaseerd was op familie- en stamverbanden naar een meer objectieve vorm van organisatie, gebaseerd op de politieke verhoudingen die we ook nu nog hanteren. De vormen die in de antieke cultuur zijn ontstaan, zijn nog steeds te herkennen in de manier waarop onze maatschappij is georganiseerd, en veel problemen waarmee ontwikkelingslanden en mislukte staten nu te maken hebben nepotisme, corruptie, chaos kunnen verklaard worden uit het feit dat ze de stap naar een moderne organisatievorm nooit hebben gemaakt. In deze omvattende geschiedenis gebruikt Fukuyama niet alleen inzichten uit de politiek, maar ook uit de economie, de antropologie en de sociologie.

Wil je het boek lezen?De oorsprong van onze politiek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francis Fukuyama. Lezen De oorsprong van onze politiek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN