Succesvol studeren voor LAC 2A - Succesvol studeren voor LAC 2A

Succesvol studeren voor LAC 2A - Succesvol studeren voor LAC 2A - Brenda Westra | Tiliboo-afrobeat.com

...l studeren voor LAC 2A 3e druk is een boek van Brenda Westra uitgegeven bij Bna Media ... Bureau ISBN - Brenda Westra ... . ISBN 9789491544057 Dit deel helpt RA- en AA-studenten om zich goed en efficiënt voor te bereiden op tentamens auditing. In 1991 studeerde ze af als registercontroller, een jaar later als registeraccountant. Succesvol studeren voor LAC 3 / Bijzondere onderzoeken, Auditing Essentials en Compendium van de accountantscontrole 1 zijn enkele boeken die Brenda heeft geschreven. Op bol.com vind je alle boeken van Brenda Westra, waaronder het nieuwste boek van B ... Boek: 2A - Geschreven door Brenda Westra ... . Op bol.com vind je alle boeken van Brenda Westra, waaronder het nieuwste boek van Brenda Westra. Succesvol studeren voor LAC 3 / Bijzondere onderzoeken, Auditing Essentials en Compendium van de accountantscontrole 1 zijn enkele boeken die Brenda heeft geschreven. Op...

INFORMATIE

AUTEUR
Brenda Westra
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Succesvol studeren voor LAC 2A - Succesvol studeren voor LAC 2A.pdf

OMSCHRIJVING

Succesvol studeren voor LAC 2A 3e druk is een boek van Brenda Westra uitgegeven bij Bna Media. ISBN 9789491544057 Dit deel helpt RA- en AA-studenten om zich goed en efficiënt voor te bereiden op tentamens auditing. Het bevat cases over veel facetten van de jaarrekeningcontrole waaronder de onafhankelijkheidsregels, beheersings- en controlerisico's, de audit van bedrijfsprocessen en het afgeven van controleverklaringen. Voorbeelduitwerkingen van alle cases zijn te vinden in deel 2B van Succesvol studeren voor LAC.

Wil je het boek lezen?Succesvol studeren voor LAC 2A - Succesvol studeren voor LAC 2A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brenda Westra. Lezen Succesvol studeren voor LAC 2A - Succesvol studeren voor LAC 2A Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN