Organiseren in en met netwerken

Organiseren in en met netwerken - Nikki Willems | Tiliboo-afrobeat.com

...seren in en met netwerken' door Nikki Willems, Renee Linck, Edwin Kaats - Onze prijs: €25,90 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Rondom netwerken bestaat het beeld dat ze zichzelf organiseren en zich niet laten organiseren ... Organiseren in en met netwerken - Kaats Edwin ... ... . In de loop van de tijd zijn de begrippen zelforganiserend, grenzeloos werken, en bottom-up zo nauw verbonden geraakt met het begrip netwerk, dat ze als vaste eigenschappen van netwerken worden gebruikt. Rondom netwerken bestaat het beeld dat ze zichzelf organiseren en zich niet laten organiseren. In de loop van de tijd zijn de begrippen zelforganiserend, grenzeloos werken, en bottom-up zo nauw verbonden geraakt met het begrip netwerk, dat ze als ... Organiseren in en met netwerken - Frankwatching Boeken ... . Rondom netwerken bestaat het beeld dat ze zichzelf organiseren en zich niet laten organiseren. In de loop van de tijd zijn de begrippen zelforganiserend, grenzeloos werken, en bottom-up zo nauw verbonden geraakt met het begrip netwerk, dat ze als vaste eigenschappen van netwerken worden gebruikt. Organiseren in en met netwerken bevat voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Nikki Willems
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Organiseren in en met netwerken.pdf

OMSCHRIJVING

Organiseren in en met netwerken 1e druk is een boek van Nikki Willems uitgegeven bij Vakmedianet Management B.V.. ISBN 9789462762077 Werken in netwerken, dat gaat toch vanzelf? Veel mensen spreken over netwerken in termen van 'zelforganisatie' of 'zwermen', die zich niet laten organiseren. De auteurs laten in dit boek zien dat netwerken wel degelijk zijn te organiseren. Op basis van hun ervaringen in en met netwerken als procesbegeleider, adviseur en deelnemer geven ze jou handvatten om effectiever te werken in én met netwerken. Inzichten uit hun praktijk vormen de kern van dit boek: het bevat praktische handreikingen voor het ontwerpen, organiseren, vitaliseren van netwerken, en het positioneren en handelen in netwerken.Centraal staan hierbij de bouwstenen van een netwerk: een sterke identiteit, betrokken actoren, betekenisvolle ambities en een goed fundament door passende spelregels, netwerkleiderschap en de juiste vorm.Organiseren in en met netwerken bevat voorbeelden en werkbladen, en reikt mogelijkheden aan om daarmee aan de slag te gaan. Kortom: dit is een praktijkboek voor iedereen die in en met netwerken werkt.

Wil je het boek lezen?Organiseren in en met netwerken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nikki Willems. Lezen Organiseren in en met netwerken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN