Burgerlijk Wetboek

Burgerlijk Wetboek - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...jk Wetboek Boek 1. 1 De graad van bloedverwantschap wordt bepaald door het getal der geboorten, die de bloedverwantschap hebben veroorzaakt ... Burgerlijk Wetboek Boek 2 ... . Hierbij telt een erkenning, een gerechtelijke vaststelling van het ouderschap of een adoptie als een geboorte. Burgerlijk Wetboek Boek 1 Burgerlijk Wetboek Boek 1, Personen- en familierecht Boek 1. Personen- en familierecht Titel 1. Algemene bepalingen Artikel 1 1 Allen die zich in Nederland bevinden, zijn vrij en bevoegd tot het genot van de burgerlijke rechten. 2 Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming Wetboek online is de makkelijkste en snelste manier om te zoeken b ... Burgerlijk Wetboek (Nederland) - Wikipedia ... . 2 Persoonlijke dienstbaarheden, van welke aard of onder welke benaming Wetboek online is de makkelijkste en snelste manier om te zoeken binnen de Nederlandse wetgeving. Wij bieden de mogelijkheid om op trefwoord te zoeken in de volledige teksten van alle wetsartikelen en jurisprudentie. Ook zijn advocaten- en notariskantoren terug te vinden in de afdeling professionals. Burgerlijk Wetboek Boek 7. 1 De koop van een tot bewoning bestemde onroerende zaak of best...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Burgerlijk Wetboek.pdf

OMSCHRIJVING

Tekst & Commentaar Burgerlijk Wetboek bestaat uit 2 banden en bevat de wetteksten met commentaar van de Boeken 1 tot en met 8 Burgerlijk Wetboek, met uitzondering van Boek 7A, dat zonder commentaar als bijlage is opgenomen. Per artikel wordt in een korte toelichting de betekenis/strekking van de bepaling uiteengezet mede aan de hand van verwijzingen naar relevante jurisprudentie. In beide banden is het complete register opgenomen. Tekst & Commentaar is een bijzonder gebruiksvriendelijk naslagwerk, dat zowel juristen, niet-juristen als studenten antwoord geeft op alle mogelijke vragen rond het Burgerlijk Wetboek.

Wil je het boek lezen?Burgerlijk Wetboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Burgerlijk Wetboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN