Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst

Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst - Ronald Verdaas | Tiliboo-afrobeat.com

...s Aequi Privaatrecht cahier is bedoeld voor de lezer die rechten studeert en beschikt over basiskennis van het verbintenissenrecht of die werkzaam is in de rechtspraktijk of -wetenschap ... De bancaire kredietovereenkomst (2012) | www.narcis.nl ... . Bekijk inhoudsopgave × Inhoudsopgave De bancaire kredietovereenkomst. Voorwoord. Inhoudsopgave. Lijst van gebruikte afkortingen. 1. Inleiding. 2. Wet ... Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst (Paperback). Dit cahier behandelt de juridische en enige praktische aspecten van... De bancaire kredietovereenkomst A.J. Verdaas De juridische en praktische aspecten van bancair krediet, in het bi ... De bancaire kredietovereenkomst Ars Aequi Cahiers ... ... . Dit cahier behandelt de juridische en enige praktische aspecten van... De bancaire kredietovereenkomst A.J. Verdaas De juridische en praktische aspecten van bancair krediet, in het bijzonder van kredieten zoals die door Nederlandse banken verstrekt worden aan kleine tot middelgrote ondernemingen en non-profitorganisaties. Be...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Verdaas
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst.pdf

OMSCHRIJVING

Dit cahier behandelt de juridische en enige praktische aspecten van bancair krediet, in het bijzonder van kredieten zoals die door Nederlandse banken verstrekt plegen te worden aan kleine tot middelgrote ondernemingen en non-profitorganisaties.Aandacht wordt onder meer besteed aan de beide grondvormen van bancair krediet, de lening en het rekening-courantkrediet, aan de totstandkoming en het eindigen van de kredietovereenkomst en aan de kredietnemer in financiële moeilijkheden. Voorbeelden van documentatie (kredietovereenkomst en algemene voorwaarden) waarin bancaire kredietovereenkomsten vastgelegd plegen te worden, zijn als bijlagen opgenomen. Diverse aspecten van de kredietovereenkomst worden met verwijzingen naar deze documentatie geïllustreerd. Aandacht is er ook voor de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering, eveneens als bijlage opgenomen. Besproken wordt een aantal bepalingen voor het Draft Common Frame of Reference dat, anders dan het Burgerlijk Wetboek, enige algemene bepalingen voor de kredietovereenkomst bevat. Dit cahier is bedoeld voor de lezer die rechten studeert en beschikt over basiskennis van het verbintenissenrecht of die werkzaam is in de rechtspraktijk of -wetenschap.

Wil je het boek lezen?Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Verdaas. Lezen Ars Aequi Cahiers - Privaatrecht - De bancaire kredietovereenkomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN