Het tweede grote breinbreker boek

Het tweede grote breinbreker boek - Ivan Moscovich | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Het grote breinbreker boek. Wauw, als je van puzzelen en raadsels houdt is dit echt een briljant boek ... Het tweede grote breinbreker boek - vanstockum.nl ... . Super dik, vol met opdrachten en raadsels. En omdat er verschillende niveaus inzitten kan je met het hele gezin samen puzzelen uit 1 boek. Hij gaat standaard mee op vakantie! Het tweede grote breinbreker boek (Paperback). Aan de hand van 315 breinbrekers neemt dit boek je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de... Het tweede grote breinbreker boek . Een geschiedenis van de wiskunde in meer dan 315 puzzels. Ivan Moscov ... Boek: Het tweede grote breinbreker boek - Geschreven door ... ... ... Het tweede grote breinbreker boek . Een geschiedenis van de wiskunde in meer dan 315 puzzels. Ivan Moscovich Lannoo Vrije tijd. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Het magnum opus van puzzelgrootmeester Ivan Moscovich Wiskunde was nog...

INFORMATIE

AUTEUR
Ivan Moscovich
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het tweede grote breinbreker boek.pdf

OMSCHRIJVING

Het magnum opus van puzzelgrootmeester Ivan Moscovich Wiskunde was nog nooit zo leuk: aan de hand van 353 klassieke breinbrekers krijg je inzicht in de belangrijkste wiskundige vraagstukken aller tijden. Puzzels en raadsels hebben de mens altijd al mateloos geïntrigeerd: van het Ishangobeentje (het oudste telraam ter wereld, ca. 22.000 v.C.), over Zeno's paradox van de haas en de schildpad (400 v.c.) tot de Rubiks kubus (1974): in zijn nieuwe boek verzamelt puzzelicoon Ivan Moscovich de beroemdste en beruchtste raadsels uit de geschiedenis van de wiskunde. Dit prachtig geïllustreerde boek staat garant voor uren puzzelplezier!

Wil je het boek lezen?Het tweede grote breinbreker boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ivan Moscovich. Lezen Het tweede grote breinbreker boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN