Wees onzichtbaar (luisterboek)

Wees onzichtbaar (luisterboek) - Murat Isik | Tiliboo-afrobeat.com

...nzichtbaar van Murat Isik is een grootse epische roman over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd ... Wees onzichtbaar - Bibliotheek.nl ... . Wees onzichtbaar van Murat Isik is een grootse epische roman over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer. 'Wees onzichtbaar, luisterboek 2 mp3cd's, voorgelezen door Job Cohen (Luisterboek)' door Murat Isik - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis ... Wees onzichtbaar luisterboek van Murat Isik bij ... ... . Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer. 'Wees onzichtbaar, luisterboek 2 mp3cd's, voorgelezen door Job Cohen (Luisterboek)' door Murat Isik - Onze prijs: €25,99 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis Wees onzichtbaar. Wees onzichtbaar va...

INFORMATIE

AUTEUR
Murat Isik
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wees onzichtbaar (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

De Bijlmermeer, begin jaren tachtig. De vijfjarige Turkse Metin komt met zijn ouders en zus naar Nederland. Het gezin gaat in de flat Fleerde wonen. Vader is een werkloze communist die overdag boeken van Marx leest en zich 's avonds bezat met vrienden. Thuis is hij vaak gewelddadig en dan siddert het hele gezin. Metin vreest hem en maakt zich onzichtbaar. Maar langzaam - als de kinderen ouder worden en de moeder emancipeert - groeit het verzet tegen de vader. Op speciaal verzoek van Murat Isik werd Wees onzichtbaar voorgelezen door Job Cohen. Murat werkte als jurist bij de gemeente Amsterdam onder Job Cohen.

Wil je het boek lezen?Wees onzichtbaar (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Murat Isik. Lezen Wees onzichtbaar (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN