Slingers haken

Slingers haken - Annemarie Benthem | Tiliboo-afrobeat.com

...ip: Slingers haken. Een boek vol haakpatronen voor een kinderverjaardag is, een babykamer, een raamversiering, voorjaar, kerst of een tuinfeest ... Haak een naamslinger - Breiclub.nl ... . De patronen in dit boek zijn helder en de eindresultaten ronduit feestelijk. Nu te koop bij: Bol.com Freppi Gratis Haakpatronen Slingers. Slingers haken voor feesten en partijen? Gratis haakpatroontjes van slingers. Jingle Bell Bunting. Bron: Craft Queens. Taal: Nederlands. Gratis haakpatroon van verschillende vlaggetjes. Met franjes, met meerdere kleuren of in 1 kleur. Je kunt er makkelijk een ... Haakpatroon slingers • Gewoon Hanne ... . Taal: Nederlands. Gratis haakpatroon van verschillende vlaggetjes. Met franjes, met meerdere kleuren of in 1 kleur. Je kunt er makkelijk een slinger van haken. 23-jul-2018 - Bekijk het bord "Slingers haken" van marjalam op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Haken, Slinger, Vlaggenlijn haken. Slingers haken (Paperback). Met d...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie Benthem
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Slingers haken.pdf

OMSCHRIJVING

Met de slingers van Annemarie Benthem is het altijd feest! Of het nu voor een kinderverjaardag is, een babykamer, een raamversiering, voorjaar, kerst of een tuinfeest... De patronen zijn helder en de eindresultaten ronduit feestelijk.Slingers haken is niet moeilijk en ontzettend leuk om te doen!

Wil je het boek lezen?Slingers haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Benthem. Lezen Slingers haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN