Pedofielen en misbruikplegers

Pedofielen en misbruikplegers - Jules Mulder | Tiliboo-afrobeat.com

...len en misbruikplegers (Paperback). In de media en op straat gaan veel ideeën rond over pedofielen: ze zijn gevaarlijk, ze plegen delicten en ... SoziO | Vakblad voor sociale professionals en het sociale ... ... ... Pedofielen en misbruikplegers Voorkeur, gedrag en preventie van seksueel geweld. Jules Mulder . ISBN 9789088508646 | 168 Pagina's | Paperback | 1ste druk, 2019 Omschrijving. In de media en op straat gaan veel ideeën rond over pedofielen: ze zijn gevaarlijk, ze plegen delicten en zijn een voortdurend ... 'Pedofielen en misbruikplegers, Voorkeur, gedrag en preventie van seksueel geweld' door Jules Mulder - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor ... Boek: Pedofielen en misbruikplegers - Geschreven door ... ... ... 'Pedofielen en misbruikplegers, Voorkeur, gedrag en preventie van seksueel geweld' door Jules Mulder - Onze prijs: €25,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Pedofielen en misbruikplegers. Voorkeur, gedrag en preventie van seksueel geweld. Jules...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Mulder
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Pedofielen en misbruikplegers.pdf

OMSCHRIJVING

In de media en op straat gaan veel ideeën rond over pedofielen: ze zijn gevaarlijk, ze plegen delicten en zijn een voortdurend gevaar voor onze kinderen. Maar wat is pedofilie eigenlijk en wat klopt er van deze vooroordelen? Wie van hen plegen seksueel misbruik? Kunnen we wat doen om hen te helpen te leven met hun voorkeur én seksueel misbruik te voorkomen?In Pedofielen en misbruikplegers wordt pedofilie van vele kanten belicht. Hoe "wordt' iemand pedofiel, hoe leef je op een veilige manier met deze seksuele voorkeur en hoe komt een deel van hen tot het plegen van seksueel misbruik? En hoe komt het dat ook mensen die niet pedofiel zijn toch kinderen misbruiken? Het boek beschrijft de verschillende aspecten van de geleidelijke weg die mensen doorlopen die uiteindelijk komen tot het plegen van misbruik.Tot slot is er aandacht voor signalen waaraan mogelijk misbruik herkend kan worden en de preventieve maatregelen. Hoe doe je dat? Verder wordt ingegaan op de behandelingsmogelijkheden. De toegankelijke stijl en vele voorbeelden maken het boek geschikt voor professionals bij gemeenten, hulpverlening, scholen, (sport)clubs,(jeugd)inrichtingen, reclassering, justitie maar ook voor ouders.Jules Mulder, sociaal psycholoog en voorzitter Stop it Now!, was lange tijd werkzaam in de forensische psychiatrie, waarvan twintig jaar als directeur van de forensische polikliniek de Waag.

Wil je het boek lezen?Pedofielen en misbruikplegers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Mulder. Lezen Pedofielen en misbruikplegers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN