Moeilijke adolescenten

Moeilijke adolescenten - Joop Peeters | Tiliboo-afrobeat.com

...entie is een belangrijke fase in de groei van een individu ... Omgaan met pubers | Informatie over pubers | Opvoeden.nl ... . In die periode wordt de basis gelegd van onze identiteit. Veel gezinnen hebben het vaak moeilijk om het proces te aanvaarden waarin een adolescent onafhankelijk wordt. Ouders weten vaak niet hoe ze met opstandige tieners moeten omgaan. Moeilijke adolescenten 1e druk is een boek van Joop Peeters uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044115727 Veel ouders vragen zich af hoe ze hun moeilijke adolescent hunnen helpen en de vrede in huis kunnen bewaren. MOEILIJKE ADOLESCENTEN (Bindwijze overig). Veel ouders v ... bol.com | Moeilijke adolescenten, Joop Peeters ... ... . MOEILIJKE ADOLESCENTEN (Bindwijze overig). Veel ouders vragen zich af hoe ze hun moetlijke adolescent kunnen helpen en de vrede in huis kunnen bewaren.... Er kunnen gevoelige onderwerpen spelen waarbij moeilijke ethische morele afwegingen gemaakt moeten worden. De docent moet op de hoogte zijn van de gewetensvorming en de cognitieve ontwikkeling...

INFORMATIE

AUTEUR
Joop Peeters
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moeilijke adolescenten.pdf

OMSCHRIJVING

Moeilijke adolescenten 1e druk is een boek van Joop Peeters uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044115727 Veel ouders vragen zich af hoe ze hun moeilijke adolescent hunnen helpen en de vrede in huis kunnen bewaren. In dit boek worden moeilijke adolescenten beschreven en wordt een integrale gezinsaanpak voorgesteld waarbij de nadruk ligt op het vergroten van ouderlijke vaardigheden om verandering te brengen in het 'moeilijk', dwingend, soms antisociaal gedrag. Op concrete en heldere wijze wordt stap voor stap uitgelegd hoe de onmiddellijke interacties tussen ouder en adolescent kunnen verbeteren.

Wil je het boek lezen?Moeilijke adolescenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop Peeters. Lezen Moeilijke adolescenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN