Ik ben integer, jij bent integer

Ik ben integer, jij bent integer - Rob de Lange | Tiliboo-afrobeat.com

... integer, jij bent integer' door Rob de Lange, Jaap ten Wolde - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Ik ben integer, jij bent integer 1e druk is een boek van Rob de Lange uitgegeven bij Business Contact ... bol.com | Ik ben integer, jij bent integer | 9789047007517 ... ... . ISBN 9789047007517 Een unieke combinatie van theorie, best practices en persoonlijke levenslessen De integriteit van organisaties en hun leiders is een cruciaal thema, dat vrijwel dagelijks de pers haalt. Geschreven bij Ik ben integer, jij bent integer "ik ben integer, jij bent integer" staat op mijn shortlist met must-read boeken. Het thema 'integriteit van organisaties en hun leiders' wordt door de auteurs belicht aan de hand van in ... De tragiek van integriteit: jij bent ethisch, maar niet ... ... . Geschreven bij Ik ben integer, jij bent integer "ik ben integer, jij bent integer" staat op mijn shortlist met must-read boeken. Het thema 'integriteit van organisaties en hun leiders' wordt door de auteurs belicht aan de hand van interviews met bekende captains of in...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob de Lange
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben integer, jij bent integer.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ben integer, jij bent integer 1e druk is een boek van Rob de Lange uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047007517 Een unieke combinatie van theorie, best practices en persoonlijke levenslessen De integriteit van organisaties en hun leiders is een cruciaal thema, dat vrijwel dagelijks de pers haalt. De schade van een gedeukt imago varieert van een koersval op de beurs of een consumentenboycot tot een voor altijd besmette persoonlijke reputatie. Financieele Dagblad-journalist Rob de Lange ging voor dit boek de samenwerking aan met integriteitsexpert Jaap ten Wolde, en kwam gaandeweg dichter op de praktijk te staan dan hij kon vermoeden toen Ten Woldes reputatie zelf ter discussie kwam. Dit boek is een eerlijke en boeiende discussie, tussen de auteurs onderling en in gesprek met vijftiencaptains of industry . Een discussie die voortdurend aantoont hoe dun de scheidslijnen soms zijn, hoe persoonlijk integriteit is en hoezeer de meningen over dit thema kunnen verschillen.

Wil je het boek lezen?Ik ben integer, jij bent integer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob de Lange. Lezen Ik ben integer, jij bent integer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN