De vegetarische slager - het kookboek

De vegetarische slager - het kookboek - Jaap Korteweg | Tiliboo-afrobeat.com

...etarische Slager is nog vóór z'n eerste verjaardag bekroond met de Hart-Hoofdprijs van Triodos Bank en is bezig aan een zeer snelle opmars! De Vegetarische Slager - het kookboek staat boordevol met recepten, tips en inspiratie om de eigentijdse vleesvervangers te verwerken in gerechten ... De vegetarische slager - het kookboek door Jaap Korteweg ... . Ik sla het net dicht en ik heb er van genoten. Leuk zo'n inkijkje in die veel te kleine keuken van de Vegetarische Slager. Met held Paul en die lieve Loes waar ik soms echt mee te doen had. Herkenbaar hoe Jaap tegen vleeseters aankijkt: ze zijn niet de vijand en het opgeheven vingertje helpt niet. De Vegetarische Slager biedt een geheel nieuwe generatie vleesvervangers die volgens topchefs en culinair jour ... De vegetarische slager - het kookboek - Jaap Korteweg ... ... . Met held Paul en die lieve Loes waar ik soms echt mee te doen had. Herkenbaar hoe Jaap tegen vleeseters aankijkt: ze zijn niet de vijand en het opgeheven vingertje helpt niet. De Vegetarische Slager biedt een geheel nieuwe generatie vleesvervangers die volgens topchefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden is. De vegetarische slager - het kookboek. Dit vegetarische kookboek is geschreven door Jaap Korteweg. Hij opende in 2010 een winkel dat gespecialiseerd is in v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Korteweg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vegetarische slager - het kookboek.pdf

OMSCHRIJVING

De zegetocht van de eerste vegetarische slager nu in boekvorm! Sinds de opening van zijn flagshipstore in Den Haag in oktober 2010, timmert Jaap Korteweg met zijn Vegetarische Slagerij hard aan de weg. De vleesvervangende producten, gemaakt van lupinebonen, zijn niet van echt vlees te onderscheiden en het concept heeft inmiddels breed navolging gekregen. Ruim een jaar na de opening van de winkel zijn de producten van de vegetarische slager via ruim vijftig verkooppunten in heel Nederland verkrijgbaar. De Vegetarische Slager is nog voor z'n eerste verjaardag bekroond met de Hart-Hoofdprijs van Triodos Bank en is bezig aan een zeer snelle opmars! De Vegetarische Slager - het kookboek staat boordevol met recepten, tips en inspiratie om de eigentijdse vleesvervangers te verwerken in gerechten. Uiteraard komen de succesrecepten voor de Spicy no tuna-tonijnsalade, de yakitorispiesjes en de oer-Hollandse gehaktbal aan bod, maar daarnaast biedt het kookboek verrassende eyeopeners voor het gebruik van de producten van De Vegetarische Slager. De Vegetarische Slager is het geesteskind van Jaap Korteweg. Korteweg is biologisch akkerbouwer en werkte samen met een topkok, een conceptmaker en een wetenschapper aan deze Vegetarische Revolutie. Ze hebben elkaar gevonden in de gedachte dat plantaardige vleesvervangers spectaculair moeten zijn van structuur, bite en smaak. Hun grote ideaal is om vleeseters te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten.

Wil je het boek lezen?De vegetarische slager - het kookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Korteweg. Lezen De vegetarische slager - het kookboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN