Ambiorix

Ambiorix - Pieter Craenen | Tiliboo-afrobeat.com

...ix was ten tijde van Julius Caesars verovering van Gallië samen met Catuvolcus koning van de Gallische stam de Eburonen, die zouden hebben geleefd "tussen Maas en Rijn", in gedeelten van het huidige Nederland en België (Kempen, Luik (provincie), beide Limburgen) en Duitsland (Roer, zijrivier van de Maas) ... Ambiorix schoenen, tassen en accessoires online kopen bij ... ... .Hij werd vanaf de 19e eeuw een mythische Belgische held vanwege zijn verzet tegen ... Ambiorix biedt een uitgebreid gamma van kwaliteits- en stijlvolle herenschoenen. Belgisch en handgemaakt sinds 1895. Ontdek en bestel hier onze nieuwe collectie Ambiorix moet worden gestraft, de hinderlaag moet keihard worden gewroken en het aanzien van Rome moet worden hersteld. Andere stammen mogen niet gaan denken dat de legioenen makkelijk zijn te verslaan. Ambiorix heeft ondertu ... AMBIORIX - De Binnenvaart ... . Belgisch en handgemaakt sinds 1895. Ontdek en bestel hier onze nieuwe collectie Ambiorix moet worden gestraft, de hinderlaag moet keihard worden gewroken en het aanzien van Rome moet worden hersteld. Andere stammen mogen niet gaan denken dat de legioenen makkelijk zijn te verslaan. Ambiorix heeft ondertussen alle stammen van Belgica weten te verenigen in hun onafhankelijkheidss...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Craenen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ambiorix.pdf

OMSCHRIJVING

De historische roman 'Ambiorix - Oorlog tegen Caesar' brengt op een verrassende manier het verhaal van de mythische koning van de Eburonen ten tijde van de Romeinse inval in onze contreien. Je wordt meegesleurd op een boeiende tocht doorheen de jaren van de Gallische oorlog, vanop de eerste rij maak je alles mee van de slag aan de Sabis tot de hinderlaag bij Atuatuca. Gebaseerd op de geschriften van Julius Caesar en met bijzonder veel aandacht voor de historische authenticiteit is het boek een aanrader voor elke liefhebber van onze Keltische geschiedenis. Achter in het boek kom je in enkele vlot geschreven essays meer te weten over Caesars legioenen en wordt een nieuwe en verrassende theorie onthuld over waar we vandaag de Sabis, Atuatuca en enkele andere mysterieuze plaatsen uit Caesars verslag mogelijk kunnen terugvinden. Met een GPS-vriendelijke tour langs de locaties uit dit boek, en enkele verduidelijkende kaarten en schetsen. Pieter Craenen (°1966) is een voormalig infanterieofficier met een zwak voor onze West-Europese geschiedenis. Hij schrijft historische romans over de meest intrigerende maar soms weinig gekende episodes van ons verleden.

Wil je het boek lezen?Ambiorix in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Craenen. Lezen Ambiorix Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN