Spelend Opvoeden

Spelend Opvoeden - Lawrence J. Cohen | Tiliboo-afrobeat.com

...Landelijke Kinderopvang vinden we spelend opvoeden belangrijk ... Recensie: Woezel & Pip - Verstoppertje Spelen | Relaxed ... ... . Spelen geeft groeikansen aan kinderen. Opvoeden doen we bewust, we staan stil bij ons pedagogisch handelen. SPELEND OPVOEDEN is een inspiratiebron vol spelen en pedagogische info. SPELEND OPVOEDEN wil jouw werk zichtbaar maken. Medewerkers van Landelijke Kinderopvang vinden informatie over pedagogische onderwerpen in DE ... Spelend opvoeden geeft ouders inzicht in de emoties van hun kinderen. Het is van toepassing op kinderen van alle leeftijden en ge ... Spelend Opvoeden - WijZijn Bergen op Zoom ... . Het is van toepassing op kinderen van alle leeftijden en gebaseerd op de overtuiging dat hoe u met uw kinderen speelt van grote invloed is op wat voor mesnen ze later zullen worden. Bij Spelend Opvoeden komt de spelbegeleidster één keer per week langs om u persoonlijk te ondersteunen. Eén uur of anderhalf uur oefenen jullie dan samen met het leuke, educatieve speelgo...

INFORMATIE

AUTEUR
Lawrence J. Cohen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Spelend Opvoeden.pdf

OMSCHRIJVING

Lawrence J. Cohen laat zien dat spelen niet alleen kinderspel is, maar ook de basis voor een nieuwe manier van opvoeden.Spelend opvoeden geeft ouders inzicht in de emoties van hun kinderen. Het is van toepassing op kinderen van alle leeftijden en gebaseerd op de overtuiging dat hoe u met uw kinderen speelt van grote invloed is op wat voor mesnen ze later zullen worden. Spelenderwijs ongewenst gedrag corrigeren en discipline bij brengen behoren met dit boek tot de mogelijkheden. Spelend opvoeden is dan ook een welkom alternatief.Lawrence J. Cohen is klinisch psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in speltherapie en opvoedkunde. Hij is co-auteur van Best Friends, Worst Enemies, over vriendschap tussen kinderen. Cohen schrijft ook columns voor de Boston Globe.

Wil je het boek lezen?Spelend Opvoeden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lawrence J. Cohen. Lezen Spelend Opvoeden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN