Samenwerken van idee naar afspraak

Samenwerken van idee naar afspraak - Tim Dees | Tiliboo-afrobeat.com

...ken van idee naar afspraak is een compact en praktisch boek ... Home - Spelen met samenwerken ... . Het zijn vooral de uitstekende illustraties die het geheel perfect ondersteunen. Handig voor mensen die snel zelf de samenwerking ter hand willen nemen. Nico Jong is senior adviseur bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Van idee naar afspraak Wij bieden je met plezier de digitale versies aan van de werkbladen uit het boek 'Samenwerken: van idee naar afspraak'. Hiermee kan jij als samenwerker aan de slag met jouw same ... Samenwerken van idee naar afspraak | Opheij, Dees ... ... . Hiermee kan jij als samenwerker aan de slag met jouw samenwerking. Samenwerken: van idee naar afspraak. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvou-digd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar ge-maakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door Samenwerken: van idee naar afspraak. Samenwerken, dat doen we toch allemaal? Als het o...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Dees
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Samenwerken van idee naar afspraak.pdf

OMSCHRIJVING

Samenwerken, dat doen we toch allemaal? Als het om écht ingewikkelde vraagstukken gaat, dan kan niemand die alleen oplossen. Voor die vragen, kansen of ideeën moet je wel samenwerken over organisatiegrenzen, over disciplines, over sectoren heen. Dat lijkt vanzelfsprekend en eenvoudig. De praktijk is echter weerbarstig. Verschillende beelden, verschillende karakters, spraakverwarring, belangen, onduidelijkheid over wie het voor het zeggen heeft. Wat wil je, wat mag je, wat kun je? Een goed begin is het halve werk. Maar hoe begin je verstandig en slim?De auteurs stellen in dit boek die eerste stappen in een samenwerking centraal. Ze nemen je mee in de stappen die je moet zetten om te komen van een goed samenwerkingsidee tot gedeelde afspraken met alle betrokkenen. Thema's in het boek zijn: Wat is de vraag en wie zijn de spelers? Hoe kom je tot een gedeelde ambitie? Hoe kun je komen tot goed verhoudingen? Hoe voer je procesregie en hoe kom je tot gedragen afspraken?Dit boek is voor de mensen die zelf met samenwerking aan de slag willen en behoefte hebben aan concrete handvatten. Het biedt je handzame theorie, werkbladen, boekentips, checklists en voorbeelden waarmee je snel aan de slag kunt.Tim Dees en Wilfrid Opheij hebben hun eigen kennis en ervaring en die van een groot aantal opdrachtgevers en van hun collega's van Common Eye gebundeld in dit praktijkboek. Zij begeleiden beginnende samenwerkingsverbanden in verschillende sectoren, zoals zorg, onderwijs, sport, financiële sector, ICT, lokale, provinciale en landelijke overheid en uiteraard op vele knooppunten tussen die sectoren.

Wil je het boek lezen?Samenwerken van idee naar afspraak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Dees. Lezen Samenwerken van idee naar afspraak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN