Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland

Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland - Gajus Scheltema | Tiliboo-afrobeat.com

...andse namen in New York. Toen New York City een kolonie was van Nederland, heette het bekende Brooklyn nog Breukelen ... Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van ... ... . Andere Nederlandse namen in die tijd waren Jonas Bronck's boerderij, wat we nu beter kennen als de Bronx en Vlissingen (Flushing). Een full color reisgids, met een compleet historisch overzicht, in pocket formaat; bruikbaar als praktische reisgids, alsmede perfect geschikt als een historische referentie van het Hollands erfgoed van huidig New York City, State, en ver daarbuiten. Een team van zesentwintig Nederlandse en Amerikaanse internationaal befaamde wetenschappers en ... Nederlands New ... Nederlands New York: Een Reisgids Naar Het Erfgoed Van ... ... . Een team van zesentwintig Nederlandse en Amerikaanse internationaal befaamde wetenschappers en ... Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland | ISBN 9789077322901 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gajus Scheltema
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Een full color reisgids, met een compleet historisch overzicht, in pocket formaat; bruikbaar als praktische reisgids, alsmede perfect geschikt als een historische referentie van het Hollands erfgoed van huidig New York City, State, en ver daarbuiten. Een team van zesentwintig Nederlandse en Amerikaanse internationaal befaamde wetenschappers en experts laten hun licht laten schijnen over de tastbare en denkbeeldige roots van voormalig Nieuw Nederland; huidig New York, de Hudson Vallei, New Jersey en een deel van Delaware. Met talloze sfeerfoto's en mooi vormgegeven overzichtskaarten en te volgen routes.

Wil je het boek lezen?Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gajus Scheltema. Lezen Nederlands New York: een reisgids naar het erfgoed van Nieuw Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN