Koken tussen Italiaanse vulkanen

Koken tussen Italiaanse vulkanen - Ko Sliggers | Tiliboo-afrobeat.com

...ussen Italiaanse vulkanen (Paperback). Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok ... Koken tussen de vulkanen - Kookwinkel Oldenhof ... . In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden... koken tussen Italiaanse vulkanen De eerste teksten en recepten voor dit boek ontstonden tijdens de voorbereidingen voor het programma de zaterdagbijlage van De Avonden op de vpro radio, waaraan ik van januari 2009 tot de zomer van 2010 wekelijks de bijdrage 'Ko kookt ook" leverde. {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId ... Overzicht recepten uit Koken tussen Italiaanse vulkanen ... . {"content":{"product":{"title":"Je bekeek","product":{"productDetails":{"productId":"9200000021784425","productCreator":{"creators":["Ko Sliggers"],"crop":true ... Koken tussen Italiaanse vulkanen op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: Mail naar vriend(in) /collega: Schrijf een recensie ... Recepten uit Koken tussen Italiaans...

INFORMATIE

AUTEUR
Ko Sliggers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Koken tussen Italiaanse vulkanen.pdf

OMSCHRIJVING

Ko Sliggers is een illustere ontwerper en kok. In het VPRO programma de zaterdagbijlage van De Avonden deed hij verslag van zijn kookavonturen op het zuid Italiaanse eiland Lipari. Wat in de ether onbereikbaar bleef, komt in dit boek volledig tot zijn recht: culinaire geschiedenis, de herkomst van ingredienten en hun merkwaardigheden én zo'n 240 recepten uit de Zuid-Italiaanse keuken. Een boek dat er moest komen, vond Johannes van Dam. Uitgeroepen tot één van de best verzorgde boeken én Kookboek van het jaar 2014!

Wil je het boek lezen?Koken tussen Italiaanse vulkanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ko Sliggers. Lezen Koken tussen Italiaanse vulkanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN