Huurrecht Algemeen

Huurrecht Algemeen - H.J. Rossel | Tiliboo-afrobeat.com

...rrecht met betrekking tot middenstandsbedijfsruimte = winkelruimte mag een van de lastigste onderdelen van het burgerlijke recht genoemd worden ... Huurrecht | Fiscaal up to Date ... . De huur van middenstandsbedrijfsruimte betreft de huur van een pand waar diensten of goederen worden geleverd (art. 7:290 lid 2 BW), waaronder ook een kampeer- of hotelbedrijf valt. Basiscursus Huurrecht algemeen (€ 515 per persoon, excl. BTW, hele dag) Bestemd voor corporatiemedewerkers die regelmatig met huurrechtelijke vragen worden geconfronteerd, bijvoorbeeld in hun contacten met huurders. In Huurrecht algemeen worden de in de wet neergelegde algemene huurbepalingen behandeld (art. 7:201-230 en art. 7:231 BW). Bovendien wordt ui ... Huurrecht algemeen door H.J. Rossel (Boek) - Managementboek.nl ... . In Huurrecht algemeen worden de in de wet neergelegde algemene huurbepalingen behandeld (art. 7:201-230 en art. 7:231 BW). Bovendien wordt uitgebreid aandacht besteed aan algemene vermogensrechtelijke leerstukken, voor zover die van belang zijn voor de huurverhouding. Huurrecht algemeen beh...

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. Rossel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Huurrecht Algemeen.pdf

OMSCHRIJVING

In Huurrecht algemeen worden de in de wet neergelegde algemene huurbepalingen behandeld (art. 7:201-230 en art. 7:231 BW). Bovendien wordt uitgebreid aandacht besteed aan algemene vermogensrechtelijke leerstukken, voor zover die van belang zijn voor de huurverhouding. Zo komt de totstandkoming van de huurovereenkomst aan de orde (o.m. technische totstandkoming, dwaling, vertegenwoordiging en coöptatierecht), alsmede de gebondenheid van de huurder aan algemene voorwaarden, de beperkende werking van redelijkheid en billijkheid en de (on)mogelijkheid van een beroep op onvoorziene omstandigheden.Veel aandacht wordt besteed aan concrete praktische problemen die in de loop der jaren aan de rechter zijn voorgelegd. Op die manier wordt de betekenis van de verschillende wettelijke bepalingen in de rechtspraktijk duidelijk.

Wil je het boek lezen?Huurrecht Algemeen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. Rossel. Lezen Huurrecht Algemeen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN