Chicklit-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps

Chicklit-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps - Rachel Gibson | Tiliboo-afrobeat.com

...-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps (Paperback) ... Amazon.fr - Chicklit-omnibus - Gibson, Rachel, Mccarthy ... ... . Rachel Gibson - Ware liefde en andere rampenFaith Duffy heeft... Rachel Gibson - Ware liefde en andere rampen Faith Duffy heeft haar lesje in de liefde wel geleerd. Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hij haar kan bieden. Als haar man plotseling overlijdt, erft Faith niet alleen zijn fortuin, maar ook een hoop ellende en een rampzalig professioneel ijshockeyteam, inclusief een eigenwijze, maar sexy Ware liefde en andere rampen: Faith Duffy heeft haar lesje in de liefde wel geleerd. Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hi ... Chicklit-omnibus / Ware liefde en andere rampen/Hoog spel ... ... . Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hij haar kan bieden. Zij geeft hem in ruil trouw en loyaliteit, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Chicklit-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps.pdf

OMSCHRIJVING

Rachel Gibson - Ware liefde en andere rampenFaith Duffy heeft haar lesje in de liefde wel geleerd. Als ze trouwt met een rijke, maar oudere man kiest ze voor de zekerheid die hij haar kan bieden. Als haar man plotseling overlijdt, erft Faith niet alleen zijn fortuin, maar ook een hoop ellende en een rampzalig professioneel ijshockeyteam, inclusief eigenwijze aanvoerder. Het laatste wat aanvoerder Ty Savage in zijn zoektocht naar roem en succes kan gebruiken is een sexy goldigger die niets van ijshockey afweet, maar wel zijn nieuwe baas wordt...Jenny McCarthy - Hoog spelIn tegenstelling tot andere politici is Ethan Carrick eigenlijk een ontzettend aardige vent. Sexy, rijk, en spannend. Maar bovenal is hij de belangrijkste vampier in Las Vegas en op zoek naar een First Lady... Brittany Baldizi lijkt aan al Ethans voorwaarden te voldoen: ze is lief, aardig en mooi. Als haar zus Alexis op het toneel verschijnt, verdwijnt Ethans interesse in Brittany snel en beseft hij dat de nuchtere, sexy Alexis zijn bloed pas echt sneller doet stromen. Alexis lijkt niet onder de indruk te zijn van Ethans macht, zijn rijkdom en zijn bezittingen. Maar als ze merkt dat ze haar leven in het casino niet zeker is en ook Ethans politieke aspiraties gevaar lopen, laat ze haar vijandigheid varen. Met alle gevolgen van dien...Ally O'Brien - Ploeteren op pumpsTess heeft haar leven op de rit: ze woont in een geweldig appartement, heeft internationaal succes als agente bij een rechtenagentschap en heeft een fantastische minnaar. Maar nu zit ze in de problemen. Grote problemen!Wanneer haar baas onder mysterieuze (en kinky!) omstandigheden sterft, en de dagelijkse leiding van het agentschap wordt overgenomen door haar grootste rivale, brokkelt Tess' wereld langzaam af. Ze staat op het punt de grootste deal uit haar leven te sluiten, maar lukt het haar om haar nieuwe agentschap, haar liefdesleven en haar geluk veilig te stellen in een wereld vol met roddel, achterklap en ambitie?

Wil je het boek lezen?Chicklit-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Chicklit-omnibus Ware liefde en andere rampen/Hoog spel / Ploeteren op pumps Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN