Onder de vrouwen van dulaba pocket

Onder de vrouwen van dulaba pocket - Mark Hudson | Tiliboo-afrobeat.com

... vrouwen van dulaba pocket (Paperback). Veertien maanden woonde de Brit Mark Hudson (28) in het dorp Dulaba, in een arme streek in Gambia aan de ... De vrouw als mens - Jolande Withuis | Boeken.com ... ... Onder de vrouwen van dulaba (Paperback). De schrijver woonde 14 maanden in een dorp in een arme streek in Gambia (West-Afrika) en doet daarvan verslag. "Onder de vrouwen van Dulaba" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Reisgidsen, Reisverslagen > Reisgidsen, Verslagen; Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle Onder de vrouwen van dulaba pocket Mark Hudson. 0. Verschenen in 1996 bij Uitgeverij De Geus B.V. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics ... Onder de vrouwen van Dulaba van Mark Hudson | Boek en ... ... . 0. Verschenen in 1996 bij Uitgeverij De Geus B.V. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & R...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Hudson
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Onder de vrouwen van dulaba pocket.pdf

OMSCHRIJVING

Veertien maanden woonde de Brit Mark Hudson (28) in het dorp Dulaba, in een arme streek in Gambia aan de Afrikaanse westkust. Gefascineerd door de levensvreugde, de zelfstandigheid en de saamhorigheid van de dorpsvrouwen, gaat hij - als enig man - samen met hen op het veld werken. Hij is getuige van de geheime rituelen en dansen van de Mandinka-vrouwen en wordt op een van hen verliefd, maar beseft ten slotte dat hij ondanks zijn fascinatie altijd een buitenstaander zal blijven.

Wil je het boek lezen?Onder de vrouwen van dulaba pocket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Hudson. Lezen Onder de vrouwen van dulaba pocket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN