'kHebjelief, en terk!

'kHebjelief, en terk! - Paul de Leeuw | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij 'kHebjelief, en terk! Ik ben niet zozeer fan van Paul, maar ben onlangs wel naar zijn theatervoorstelling geweest ... KLB / Ik verveel me de tering - forum.fok.nl ... . Dit boek is een leuke aanvulling op de voorstelling, maar ook zonder die voorstelling het lezen waard. Leuke recepten (vooral VET, hah). Maar bovenal, veel persoonlijke verhalen, die zeer zeker het lezen waard zijn. Geschreven bij 'kHebjelief, en terk! Ik ben niet zozeer fan van Paul, maar ben onlangs wel naar zijn theatervoorstelling geweest. Dit boek is een leuke aanvulling op de voorstelling, maar ook zonder die voorstelling het lezen waard. Leuke recepten ( ... Bureau ISBN - 'kHeb je lief, en trek! ... . Dit boek is een leuke aanvulling op de voorstelling, maar ook zonder die voorstelling het lezen waard. Leuke recepten (vooral VET, hah). Maar bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul de Leeuw
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
'kHebjelief, en terk!.pdf

OMSCHRIJVING

In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven tot nu toe. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten! De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert, waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert.'kHebjelief, en trek! is schitterend vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd. Tal van foto's uit zijn privéarchief geven samen met 50 recepten van De Leeuws eigen lievelingsgerechten een kijkje in de keuken van de grappigste en meest liefdevolle amateurkok van Nederland.

Wil je het boek lezen?'kHebjelief, en terk! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul de Leeuw. Lezen 'kHebjelief, en terk! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN