Inleiding in de bio-organische chemie

Inleiding in de bio-organische chemie - J.F.J. Engbersen | Tiliboo-afrobeat.com

...g in de bio-organische chemie (Paperback) ... Organische Chemie J000007 - UGent - StuDocu ... . Veel van de dingen waarmee we dagelijks in aanraking komen, zoals voedingsmiddelen, kleding,... Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Inleiding in de bio-organische chemie, geschreven door J.F.J. Engbersen & Ae. de Groot. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Inleiding in de bio-organische chemie. een inleiding in de organische chemie c ... Inleiding in de bio-organische chemie - bibliotheek.nl ... . een inleiding in de organische chemie cooh inleiding organische chemie is de scheikunde van organische stoffen, van verbindingen met koolstof. levende Anatomie samenvatting - Inleiding in de Bio-Organische Chemie. Hierbij van Blok A va...

INFORMATIE

AUTEUR
J.F.J. Engbersen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding in de bio-organische chemie.pdf

OMSCHRIJVING

Veel van de dingen waarmee we dagelijks in aanraking komen, zoals voedingsmiddelen, kleding, kunststoffen, papier, bestrijdingsmiddelen, medicijnen, geur-, kleur- en smaakstoffen, bestaan geheel of gedeeltelijk uit organische chemie. Het gebied van de organische chemie dat de relatie legt met de chemische processen in de natuur, de 'bio'-organische chemie, heeft een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Dank zij de sterk toegenomen kennis binnen zowel de organische chemie als de biochemie, wordt het steeds beter mogelijk eigenschappen van diverse materialen en processen in de natuur te verklaren met behulp van algemeen geldende, organisch chemische basisprincipes. Het is van belang deze basisprincipes te kennen, omdat deze ten grondslag liggen aan het mechanisme van reacties. Inzicht in reactiemechanismen maakt het mogelijk de diverse reactiepatronen te begrijpen en met elkaar te vergelijken, en maakt duidelijk dat ogenschijnlijk ingewikkelde processen in de natuur dezelfde chemische basisprincipes volgen als eenvoudige reacties in het laboratorium. Dit studieboek 'bio-organische chemie', is een goede leidraad voor studenten in de landbouwwetenschappen, de biomoleculaire wetenschappen, biologie, voedingsleer, milieukunde, levensmiddelenchemie en – technologie, farmacie en aanverwante wetenschappen. Het kan een goede basis vormen in een cursus voor chemiestudenten.

Wil je het boek lezen?Inleiding in de bio-organische chemie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.F.J. Engbersen. Lezen Inleiding in de bio-organische chemie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN