Het spel van kinderen voor professionals

Het spel van kinderen voor professionals - P. Tassoni | Tiliboo-afrobeat.com

...l van kinderen voor professionals 1e druk is een boek van P ... Spelen | Coronavirus | NJi ... . Tassoni uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088502538 In Het spel van jonge kinderen voor professionals buigen we ons over de theorie en de praktijk van het spelen. In Het spel van jonge kinderen voor professionals buigen we ons over de theorie en de praktijk van het spelen. Alle ontwikkelingsfasen en leerstadia van het spelen komen aan de orde, inclusief de manier waarop je daar verslag van legt. In Het spel van jonge kinderen voor professionals buigen ... Het spel van kinderen voor professionals - Uitgeverij SWP ... . In Het spel van jonge kinderen voor professionals buigen we ons over de theorie en de praktijk van het spelen. Alle ontwikkelingsfasen en leerstadia van het spelen komen aan de orde, inclusief de manier waarop je daar verslag van legt. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het vermijden van seksestereotypering, de verschillende activiteiten en materialen, het aanmoedigen van ... In Het spel van jonge kinderen voor professionals ...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Tassoni
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het spel van kinderen voor professionals.pdf

OMSCHRIJVING

Het spel van kinderen voor professionals 1e druk is een boek van P. Tassoni uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088502538 In Het spel van jonge kinderen voor professionals buigen we ons over de theorie en de praktijk van het spelen. Alle ontwikkelingsfasen en leerstadia van het spelen komen aan de orde, inclusief de manier waarop je daar verslag van legt. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het vermijden van seksestereotypering, de verschillende activiteiten en materialen, het aanmoedigen van zelfstandigheid van kinderen bij het spel en het activiteitenplan. Dit deel besluit met de ontwikkeling van baby s: hoe ziet die ontwikkeling eruit, hoe bevorder je die en wat heeft een baby nodig?Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bestaat uit vier delen:Deel 1: Leren werken met groepen kinderenDeel 2: De ontwikkeling van kinderenDeel 3: Het spel van kinderen voor professionalsDeel 4: Rondom het jonge kindSamen vormen ze een uitgebreid handboek voor leidsters in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers. Naast de leerdoelen en leerinhouden, zoals die in de opleiding aan bod komen, is er ook ruime aandacht voor de beginnende werker en komen veel theoretische begrippen uitvoerig aan de orde. Behalve als handboek voor de opleidingen dienen de delen daarom ook goed als naslagwerk in de praktijk, voor thema-avonden of in het kader van bij- en nascholingsactiviteiten. Daarnaast zijn de boeken een uitermate geschikte kennismaking voor iedereen die meer wil weten over het beroepsmatig werken met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je het boek lezen?Het spel van kinderen voor professionals in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Tassoni. Lezen Het spel van kinderen voor professionals Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN