Gamification als motor van verandering

Gamification als motor van verandering - Bart Hufen | Tiliboo-afrobeat.com

...ation als motor van verandering onthult hoe organisaties games kunnen gebruiken om processen te optimaliseren en medewerkers te motiveren tot bovengemiddelde prestaties ... PDF Download Gamification als motor van verandering ... . Een preview. Al meer dan twintig jaar ben ik gefascineerd door twee onderwerpen: computer games en managementboeken. Gamification als motor van verandering 1e druk is een boek van Bart Hufen uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653529 Spelenderwijs leren veranderen. Organisaties vinden het lastig om continue verbetering systematisch in te bedden in hun businessmodel. Boek Gamification als motor van verandering (boek) Gamification ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . Organisaties vinden het lastig om continue verbetering systematisch in te bedden in hun businessmodel. Boek Gamification als motor van verandering (boek) Gamification als motor van verandering (boek) Auteur(s) Bart Hufen. Uitgeverij. Van Duuren Management. Publicatiejaar. 2016. ... Van dé grondlegger van gamification in Europa. A...

INFORMATIE

AUTEUR
Bart Hufen
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Gamification als motor van verandering.pdf

OMSCHRIJVING

Gamification als motor van verandering 1e druk is een boek van Bart Hufen uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089653529 Spelenderwijs leren veranderen. Organisaties vinden het lastig om continue verbetering systematisch in te bedden in hun businessmodel. Kernpunt van succesvol veranderen is medewerkers actief en op een leuke manier te betrekken én in beweging te brengen. Via games kan de Learning Agility van medewerkers worden ontwikkeld om klaar te zijn voor een omgeving die voortdurend verandert. Gamification maakt veranderen leuker én effectiever. Dit boek onthult hoe organisaties games kunnen gebruiken om processen te optimaliseren en medewerkers te motiveren bovengemiddelde prestaties te leveren. Centraal staat het 'Game-Plan'. Aan de hand hiervan wordt uitgelegd hoe gemeenschappelijke doelen mensen op het zakelijk speelveld kunnen verbinden. Dit gebeurt rondom de vier belangrijkste processen van elke organisatie: het bedenken, maken, verkopen en verbeteren van producten. Besproken wordt hoe een organisatie door middel van de 'progressie-loop' de hoofdprocessen op de juiste wijze inricht en optimaliseert. Zo kunnen organisaties continue vooruitgang structureel inbedden in hun organisatie. - Met serious games-cases van (internationale) opdrachtgevers die bewezen progressie hebben opgeleverd. -Inclusief een eenvoudig op te volgen Game-Plan. Van dé grondlegger van gamification in Europa.

Wil je het boek lezen?Gamification als motor van verandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bart Hufen. Lezen Gamification als motor van verandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN