De bierrevolutie

De bierrevolutie - Edo Dijksterhuis | Tiliboo-afrobeat.com

...rrevolutie. Technologie . Bierbrouwers hebben de moderne biotechnologie ontdekt ... De bierrevolutie - NRC Webwinkel ... . Ze proberen vooral nieuwe gisten te maken. Want dan kun je spelen met aparte aroma's en alcoholpercentages. De Bierrevolutie. 309 likes. Het ultieme boek over Nederlands speciaalbier. Door Edo Dijksterhuis en Jan Willem Kaldenbach. Design by CoppensAlberts. Verschijnt februari 2017 bij uitgever Terra. Tot tien jaar geleden was pils nog koning en beheerste een handvol brouwers de Nederlandse markt. Nu heeft ons land een hogere brouwersdichtheid dan de VS, Groot-Brittannië e ... De Bierrevolutie - Home | Facebook ... . Nu heeft ons land een hogere brouwersdichtheid dan de VS, Groot-Brittannië en zelfs bierparadijs België. En dat resulteert in een enorm scala speciaalbieren. Soms op basis van traditionele recepten, andere keren ronduit experimenteel. Het smaakpalet is opgerekt en kan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Edo Dijksterhuis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De bierrevolutie.pdf

OMSCHRIJVING

De lekkerste ambachtelijke biertjes van Nederland Tot tien jaar geleden was pils nog koning en beheerste een handvol brouwers de Nederlandse markt. Nu heeft ons land een hogere brouwersdichtheid dan de VS, Groot-Brittannië en zelfs bierparadijs België. En dat resulteert in een enorm scala speciaalbieren. Soms op basis van traditionele recepten, andere keren ronduit experimenteel. Het smaakpalet is opgerekt en kan wedijveren met het wijnaanbod. Die smaakrevolutie past in een tijd waarin de roep om authentiek voedsel steeds luider klinkt. De nieuwe brouwerssector werkt vaak op ambachtelijke wijze en met lokaal geproduceerde grondstoffen. Financiering gebeurt via crowdfunding en de onderlinge solidariteit is ongekend. Het is een doe-het-zelf cultuur met een eigentijds verhaal. In dit boek wordt een dwarsdoorsnede van bier brouwend Nederland geportretteerd in woord en beeld. Van de traditionalist met liefde voor de lokale geschiedenis tot de hipsters die met wilde gisten aan de haal gaan, en van brouwende anarchisten tot monniken die de historische draad weer oppakken.

Wil je het boek lezen?De bierrevolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edo Dijksterhuis. Lezen De bierrevolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN