Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies

Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies - Eugène van Haaren | Tiliboo-afrobeat.com

...mies - Zakelijk schrijven voor dummies 1e druk is een boek van Eugène van Haaren uitgegeven bij Voor Dummies ... Boek: Zakelijk schrijven voor dummies - Springest ... . ISBN 9789045351285 Schrijven is schrappen. Misschien wist je dat al. Maar zakelijk schrijven betekent nog méér schrappen. Echt? Ja echt! Omdat je een bepaald doel hebt en elke alinea, elke zin, ja, elke komma in dienst hoort ... Met 'Zakelijk schrijven voor Dummies' ontdek je het geheim van effectief schrijven. Met een aantal eenvoudige regels en massa's slimme tips kun je veel béter schrijven! Heel veel tekstvormen ... Boek: Zakelijk schrijven voor Dummies - Springest ... . Met een aantal eenvoudige regels en massa's slimme tips kun je veel béter schrijven! Heel veel tekstvormen komen aan bod: van (sollicitatie)brieven en e-mails tot webteksten en schrijven voor sociale media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies 1e druk is een boek van Eugène van Haaren uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351285 Schrijven is schrappen. Misschien wist je dat al. Maar zakelijk schrijven betekent nog m...

INFORMATIE

AUTEUR
Eugène van Haaren
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies 1e druk is een boek van Eugène van Haaren uitgegeven bij Voor Dummies. ISBN 9789045351285 Schrijven is schrappen. Misschien wist je dat al. Maar zakelijk schrijven betekent nog méér schrappen. Echt? Ja echt! Omdat je een bepaald doel hebt en elke alinea, elke zin, ja, elke komma in dienst hoort te staan van dat doel. Met Zakelijk schrijven voor Dummies ontdek je het geheim van effectief schrijven. Wat veel mensen niet weten is dat je met een aantal eenvoudige regels en massa's slimme tips veel béter kunt schrijven! Bijna alle denkbare tekstvormen komen aan bod: van aanmaningen en notulen tot webteksten en schrijven voor sociale media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. En van speechteksten en persberichten tot scripts schrijven voor webinars en e-learnings.Eugène van Haaren is webredacteur, mediatrainer en woordvinder. Hij helpt maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven woorden te vinden voor hun verhaal. Eugène schreef eerder PR voor Dummies.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eugène van Haaren. Lezen Voor Dummies - Zakelijk schrijven voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN