Seks, natuurlijk, maar vooral orde

Seks, natuurlijk, maar vooral orde - Rudy Kousbroek | Tiliboo-afrobeat.com

...ks, natuurlijk, maar vooral orde' geeft een inkijkje in de correspondentie tussen Rudy Kousbroek (1929-2010) en Gerard Reve (1923-2006) die eind jaren zeventig plaatsvond ... Seks, natuurlijk, maar vooral orde - Rudy Kousbroek ... ... . Ze woonden toen allebei in Frankrijk. De atheïst Kousbroek vroeg aan de katholiek geworden Reve of zijn geloof hem werkelijk ernst was. 'Seks, natuurlijk, maar vooral orde' geeft een inkijkje in de correspondentie tussen Rudy Kousbroek (1929-2010) en Gerard Reve (1923-2006) die eind jaren zeventig plaatsvond. Ze woonden toen allebei in Frankrijk. De atheïst Kousbroek vroeg aan de katholiek geworden Reve of zijn geloof hem werkelijk ernst was. 'Seks, natuurlijk, maar vooral ... bol.com | Seks, natuurlijk, maar vooral orde, Rudy ... ... . Ze woonden toen allebei in Frankrijk. De atheïst Kousbroek vroeg aan de katholiek geworden Reve of zijn geloof hem werkelijk ernst was. 'Seks, natuurlijk, maar vooral orde' geeft een inkijkje in de correspondentie tussen Rudy Kousbroek (1929-2010) en Gerard Reve (1923-2006) die eind jaren zeve...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudy Kousbroek
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Seks, natuurlijk, maar vooral orde.pdf

OMSCHRIJVING

"Seks, natuurlijk, maar vooral orde' geeft een inkijkje in de correspondentie tussen Rudy Kousbroek (1929-2010) en Gerard Reve (1923-2006) die eind jaren zeventig plaatsvond. Ze woonden toen allebei in Frankrijk. De atheïst Kousbroek vroeg aan de katholiek geworden Reve of zijn geloof hem werkelijk ernst was. Beiden kenden diepe somberheid, maar troost vonden zij niet in hetzelfde.Over religie, over seks, over schrijven en schrijvers – in zijn brieven is Kousbroek openhartig en genadeloos eerlijk, ook over persoonlijke problemen, en moedig, bijvoorbeeld als hij Reve confronteert met diens ontwijkende gedrag. Ondanks de wederzijdse goede intenties stopte de briefwisseling nogal abrupt."Seks, natuurlijk, maar vooral orde' geeft een beeld van een soms radeloze, dan weer geestige Rudy Kousbroek, schuchter en tegelijk kritisch tegenover zijn bewonderde collegaschrijver Gerard Reve.

Wil je het boek lezen?Seks, natuurlijk, maar vooral orde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudy Kousbroek. Lezen Seks, natuurlijk, maar vooral orde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN