Blikken op Brabant

Blikken op Brabant - Gerard Sonnemans | Tiliboo-afrobeat.com

...n op Brabant is tevens de basis geweest voor de tv-serie De Canon van Lammers, een coproductie van Erfgoed Brabant en Omroep Brabant ... Blikken op Brabant - Bibliotheek.nl ... . Blikken op Brabant is in 2012 verschenen en werd mede mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van de stichting Brabants Heem en de provincie Noord-Brabant. Blikken op Brabant. circa 50 voor Christus tot circa 400 Aan de rand van het rijk-10000. circa 600 tot circa 1000 Willibrord en Lambert. circa 1100 tot circa 1550 De Brabantse hertogen. 1000. circa 1100 tot ... Alle blikken die we werpen op Noord-Brabant zijn te leze ... Blikken op Brabant Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... . circa 1100 tot circa 1550 De Brabantse hertogen. 1000. circa 1100 tot ... Alle blikken die we werpen op Noord-Brabant zijn te lezen in afzonderlijke korte hoofdstukken maar ook samen als Brabants perspectief op de canon van Nederland: van Vorstengraf tot Brainport. Dit boek kunt u gebruiken...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Sonnemans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Blikken op Brabant.pdf

OMSCHRIJVING

De nationale geschiedenis, maar dan met een zachte G.Het boek Blikken op Brabant - De canon van Nederland in Noord-Brabants perspectief geeft een toegankelijk, beknopt en verrassend overzicht van de Brabantse geschiedenis. Geen hunebedden, want die hebben we in Brabant niet. Wel veel grafheuvels. Hier dus geen historie van de Hollandse graaf Floris V, maar wel van de flamboyante Brabantse hertog Jan I. En ook het verhaal van de Tweede Wereldoorlog is in Brabant echt anders dan in de canon van Nederland.Alle blikken die we werpen op Noord-Brabant zijn te lezen in afzonderlijke korte hoofdstukken maar ook samen als Brabants perspectief op de canon van Nederland: van Vorstengraf tot Brainport.Dit boek kunt u gebruiken als ondersteuning of voorbereiding bij uw geschiedenislessen. Het boek geeft een regionale kijk op de Nederlandse geschiedenis en is daarmee aanvulling op de geschiedenismethode. U kunt uw leerlingen voorbeelden geven uit hun eigen omgeving.

Wil je het boek lezen?Blikken op Brabant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Sonnemans. Lezen Blikken op Brabant Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN