Motor rijbewijs A Verkeersregels

Motor rijbewijs A Verkeersregels - VekaBest Verkeersleermiddelen | Tiliboo-afrobeat.com

...ijbewijs A verkeersregels 5e druk is een boek van Nvt ... Motor Rijbewijs A Verkeersregels ... . uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789067991940 Ondertitel op omslag : Vlugger leren, eerder slagen! Volgens de nieuwste Europese richtlijn. Omslag vermeldt tevens: A MOTOR RIJBEWIJS VERKEERSREGELS (motor theorie). Van VekaBest, de marktleider op het gebied van de rijbewijs boeken. Motor rijbewijs A Verkeersregels (Paperback). Je kunt vast niet wachten om op je motor te stappen. Maar voordat je je motor rijbewijs hebt, moet je ee ... Motor Theorieboek Rijbewijs A Verkeersregels 2020 ... ... . Maar voordat je je motor rijbewijs hebt, moet je een... Bestel Motor rijbewijs / A Verkeersregels van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Theorieboek Rijbewijs A 2020. Dit is het ideale motor theorieboek om je voor te bereiden op je CBR theorie examen. Het boek is geschreven volgens de meest recente CBR richtlijne...

INFORMATIE

AUTEUR
VekaBest Verkeersleermiddelen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Motor rijbewijs A Verkeersregels.pdf

OMSCHRIJVING

Je kunt vast niet wachten om op je motor te stappen. Maar voordat je je motor rijbewijs hebt, moet je een verkeerstheorie- en praktijkexamen afleggen. Die theorie leer je met dit motor theorieboek.Motor theorieboek- Gloednieuw motor theorieboek- Superactueel met het CBR- Nieuwste verkeersregels- Supersnelle en gratis verzendingVekaBestDit motor theorieboek is geschreven door verkeersleermiddelen uitgeverij VekaBest. VekaBest heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het schrijven van (motor) theorieboeken. Al tientallen jaren is VekaBest het best verkochte merk als het om theorieboeken gaat. Dat is niet zomaar. De boeken van VekaBest zijn helder geschreven waardoor je makkelijk en snel leert.Geschreven door experts Een heel team van theoriedeskundigen en verkeersexperts werken nauw samen om de motor theorie zo helder mogelijk in het boek te krijgen. Zodra de Nederlandse overheid de verkeersregels wijzigt en het CBR nieuwe richtlijnen uitvaardigt, worden de motor theorieboeken daarop aangepast. Zo zorgen wij ervoor dat het motor theorieboek altijd up-to-date is.Boordevol afbeeldingen, illustraties en voorbeeldenHet boek zit boordevol afbeeldingen, illustraties en voorbeelden. De stof is hierdoor makkelijker en sneller te begrijpen. Ook zorgt het ervoor dat de (taaie) theoriestof leuker wordt om te leren.14 hoofdstukken, 14 categorieënHet motor theorieboek is opgebouwd uit 14 hoofdstukken; precies gelijk aan de categorieën die ook het CBR hanteert. Elk mogelijk examenonderwerp wordt helder en doelmatig behandeld. Met dit theorieboek zul jij gemakkelijk slagen voor je theorie-examen!

Wil je het boek lezen?Motor rijbewijs A Verkeersregels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur VekaBest Verkeersleermiddelen. Lezen Motor rijbewijs A Verkeersregels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN