Groot Wandelboek Vlaanderen

Groot Wandelboek Vlaanderen - Michael Cassaert | Tiliboo-afrobeat.com

...ot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 1000 km wandelplezier ... bol.com | Groot Wandelboek Vlaanderen, Michael Cassaert ... ... . Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onderweg. Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 1000 km wandelplezier. Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met ... Download gratis onze wandelgids Vlaanderen deel 2 ... . Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onderweg. Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 700 km wandelplezier. Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te v...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Cassaert
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Groot Wandelboek Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo'n 1000 km wandelplezier. Centrale thema's in deze Vlaanderengids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onderweg.De tochten variëren tussen de 5 en de 20 kilometer en zijn haalbaar voor het hele gezin.Elke wandeling is uitgetekend op een overzichtelijke kaart.Bij iedere tocht hoort een uitgebreide blok praktische informatie: moeilijkheidsgraad van de wandeling, startplaats, parkeermogelijkheden, kanalen voor meer info... Dit wandelboek is dan ook een gouden leidraad, voor vooraf en onderweg!

Wil je het boek lezen?Groot Wandelboek Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Cassaert. Lezen Groot Wandelboek Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN