De loterij

De loterij - Miles Hyman | Tiliboo-afrobeat.com

...Nationale Loterij staat voor verantwoord spelplezier ... Nederlandse Loterij: Waar heel Nederland wint ... . Kies uit ons aanbod trekkingsspellen, krasbiljetten of speel online een van onze e-games. Succes! Ga jij voor de grootste Jackpot van Nederland? De Eurojackpot begint bij €10.000.000,- en kan stijgen tot €90.000.000,-! Speel mee vanaf €2 per lot. De bescherming van deelnemersgegevens is een zeer belangrijke zaak. Dit heeft onze voortdurende aandacht. De Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, Vrien ... De Loterij van Shirley Jackson - Storyboard That ... . De Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) verwerken (persoons)gegevens conform de wet- en regelgeving, waaronder de Algemeneverordening gegevensbescherming (AVG). Loterijen Omdat alle loterijen anders zijn en je soms door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Miles Hyman
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De loterij.pdf

OMSCHRIJVING

'De ochtend van de 27e juni was helder en zonnig, met de prille warmte van een zomerdag; de bloemen stonden uitbundig in bloei en het gras was diepgroen. De dorpsbewoners begonnen zich te verzamelen op het plein...' Elk jaar wordt in een klein dorp in New England de loterij georganiseerd: een eeuwenoud ritueel waarvan niemand zich kan herinneren hoe het ooit begon. Maar al snel blijkt dat het er bij deze loterij niet zozeer om draait wat je kunt winnen, maar om wat er te verliezen valt. De loterij is een beklemmende vertelling over de extreme daden waar gewone mensen toe in staat zijn.Shirley Jackson is de koningin van de Southern Gothic. Haar verhaal 'De loterij' wordt gezien als haar meesterwerk. Jacksons kleinzoon Miles Hyman bewerkte dit klassieke korte verhaal tot een schitterende graphic novel die de sfeer van een Coen Brothers-film ademt.

Wil je het boek lezen?De loterij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miles Hyman. Lezen De loterij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN