De adoptiedialoog

De adoptiedialoog - Rob Wolfs | Tiliboo-afrobeat.com

...tiedialoog is een goed boek om te lezen voor ouders of hulpverleners die te maken hebben met adoptieproblematiek ... De bijzondere wereld van Elian PDF Download | BANK72 PDF ... . Het leest fijn en er worden goede handvatten gegeven, een aanrader! 'In De adoptiedialoog beschrijft Renée Wolfs gevoelig en bijna teder de problematiek van het adoptiekind en diens ouders. Ter zake kundig leidt zij de lezer door het moeras van vooroordelen en gedachten waar adoptiegezinnen met tieners vaak doorheen waden. 'In De adoptiedialoog beschrijft Renée Wolfs gevoelig en bijna teder de problematiek van het adoptiekind en d ... De adoptiedialoog - Rob Wolfs - 9789066658875 | Bruna.nl ... . 'In De adoptiedialoog beschrijft Renée Wolfs gevoelig en bijna teder de problematiek van het adoptiekind en diens ouders. Ter zake kundig leidt zij de lezer door het moeras van vooroordelen en gedachten waar adoptiegezinnen met tieners vaak doorheen waden. Renée Wolfs geeft in De...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Wolfs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De adoptiedialoog.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kunnen ouders toegang krijgen tot de ingewikkelde gevoelens en gedachten van hun geadopteerde tieners? Is hun sterke gedrag gewoon ‘pubergedrag’, of komt het voort uit hun adoptiegeschiedenis? Renée Wolfs geeft in De adoptiedialoog eenvoudige woorden aan hun specifieke problematiek. Op pragmatische wijze leidt zij de lezer binnen in de belevingswereld van geadopteerde tieners. Tevens geeft zij vele adviezen over hoe ouders in deze periode de communicatie gaande kunnen houden.Renée Wolfs (1962) studeerde Nederlands en is na haar studie ondermeer werkzaam geweest als schrijver, voorlichter en gesprekstrainer. Zij is zelf adoptiemoeder. In 2004 verscheen van haar hand het communicatiehandboek Wereldkind, praten met je adoptiekind voor adoptiegezinnen met jonge kinderen. Inmiddels is dit boek voor vele adoptie- en pleeggezinnen een standaard naslagwerk geworden.

Wil je het boek lezen?De adoptiedialoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Wolfs. Lezen De adoptiedialoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN