Atlas van de Bijbel

Atlas van de Bijbel - John Rogerson | Tiliboo-afrobeat.com

...rten van de Access Foundation zijn ontleend van Zaine Ridling (red ... Biblica , Atlas van de Bijbel - jimminkboek.nl ... .), Bible Atlas. Access Foundation. De gebruiksvergunning is: attribution, non-commercial. De kaarten van Wolters stammen uit: A. van Deursen, Schoolatlas voor Bijbelse geschiedenis, Uitg. J.B. Wolters Groningen Batavia, 1940. Biblica, Atlas van de Bijbel brengt de hele bijbelse wereld in kaart, vanaf het verhaal van de schepping in het boek Genesis tot de reizen van de Apostelen in de eerste eeuw na Christus. Er is in de Bijbel een schat aan archeologische gegevens beschik ... Vind biblica op Marktplaats - juni 2020 ... . Er is in de Bijbel een schat aan archeologische gegevens beschikbaar waar met grote nauwkeurigheid uit is op te maken waar en wanneer vele gebeurtenissen precies hebben plaatsgevonden. Atlas van de Bijbel. Prof. Barry J. Beitzel Gebonden 576 pagina's 260 x 337 mm NL. 978-90-8998-413-5. € 29, 95. Omschrijving. Dit is de meest toonaangevende en actuele atlas van de...

INFORMATIE

AUTEUR
John Rogerson
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Atlas van de Bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbel is zonder twijfel het belangrijkste boek van de westerse beschaving. De bijbel is sinds de uitvinding van de boekdrukkunst het meest verspreide boek ter wereld en is in meer talenverschenen dan enig ander geschrift.In de Atlas van de bijbel maakt de Britse geleerde John Rogerson de inhoud van het Boek beter toegankelijk door de lezer in het Heilige Land, het gebied waar de bijbelse geschiedenis zich voltrok, rond te leiden. In het centrale deel van deze atlas voert hij zijn publiekgoor de verschillende streken van het oude Israël - globaal het gebied van de Twaalf Stammen - en wijst hij de plaatsen, zoals Sidon, Caesarea, Masada, Bethlehem en Jericho, die in het Oude en Nieuwe Testament eenbelangrijke rol spelen.Maar niet alleen de geografie van het Bijbelse land wordt in deze atlas behandeld. Rogerson geeft tevens een levendige beschrijving van de wijze waarop de bijbel zoals wij die kennen tot ons is gekomen en hij schetst op overzichtelijke wijze de hoofdlijnen van de BijbelseJgeschiedenis. Door het boek heen zijn aparte artikelen opgenomen waarin specifieke thema’s uit de Bijbelse tijd worden belicht. Aandacht wordt onder meer besteed aan het dagelijks leven in de Oudtestamentische periode, de tempel van Herodes, en Jeruzalem zoals Jezus dat gekend heeft. Door deze benadering van de bijbel en zijn geschiedenis geeft John Rogerson een heldere, nieuwe kijk op het eeuwenoude Boek.

Wil je het boek lezen?Atlas van de Bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Rogerson. Lezen Atlas van de Bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN