Vorstelijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia

Vorstelijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia - Peter van der Ploeg | Tiliboo-afrobeat.com

...lijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia ... Frederik Hendrik van Oranje - Wikipedia ... . Catalogus bij een tentoonstelling over de kunstcollectie van Frederik Hendrik... Vorstelijk verzameld (Hardcover). Stadhouder Frederik Hendrik en zijn echtgenote Amalia van Solms brachten tussen 1625 en 1647 door aankopen en het... Get this from a library! Vorstelijk verzameld : de kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia. [Peter van der Ploeg; Carola Vermeeren; Ben Broos; Marlies Enklaar; Mauritshuis.; et al] -- Literatuuropgave : p. 259-271. - Met reg. Bevat ond ... Vorstelijk verzameld : de kunstcollectie van Frederik ... ... .; et al] -- Literatuuropgave : p. 259-271. - Met reg. Bevat onder andere bijdragen over de Prinsen van Oranje en de kunst, tot 1625; de stadhouderlijke schilderijenverzameling; de lotgevallen van de ... Het RKD beheert, behoudt, onderzoekt en ontsluit kunsthistorische kennis en informatie voor musea, wetenschap en publiek....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van der Ploeg
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Vorstelijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia.pdf

OMSCHRIJVING

Catalogus bij een tentoonstelling over de kunstcollectie van Frederik Hendrik (1584-1647) en Amalia van Solms (1602-1675).

Wil je het boek lezen?Vorstelijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van der Ploeg. Lezen Vorstelijk verzameld. De kunstcollectie van Frederik Hendrik en Amalia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN