Tienerbijbel

Tienerbijbel - Willem de Vink | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Tienerbijbel. De tienerbijbel is kleurrijk en erg overzichtelijk ... Willem de Vink - Wikipedia ... . Je kunt de hoofdstukken gemakkelijk vinden en het is erg kindvriendelijk geschreven. Toch niet kinderlijk, voor een tiener kun je er gemakkelijk in lezen en je kunt de tekst goed begrijpen, zodat de leer van God duidelijk voor je wordt. De Tienerbijbel is een stimulans om later de Bijbel te gaan lezen. De inhoud is niet moraliserend, maar inspirerend. Willem de Vink heeft 250 verhalen naverteld, waarin hij ook de verbande ... Kinderbijbels - Deze site helpt je om een kinderbijbel te ... ... . Willem de Vink heeft 250 verhalen naverteld, waarin hij ook de verbanden meenam. De grote lijn wordt daarin goed zichtbaar. De illustraties versterken de opzet. De Tienerbijbel. In elk gezin de Tienerbijbel! Omdat de Bijbel alle leeftijden inspireert. Met die visie heeft Willem de Vink een complete Bijbel voor tieners geschreven. Een stoer boek met 250 verh...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem de Vink
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Tienerbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

De Bijbel is het meest gelezen boek ter wereld. Het is ook een heel bijzonder boek - met een groot geheim. Maar ja, denk jij, de Bijbel is zo dik en ingewikkeld!Daarom is deze speciale bijbel voor tieners gemaakt. In dit boek staan bijzondere, spannende en mysterieuze verhalen. Tweehonderdvijftig in totaal, dus je kan er even mee vooruit. Met prachtige illustraties die je meenemen in het verhaal. Lees het zelf en leer beroemde helden zoals Abraham, Jozef en Daniël kennen. Lees de wijze spreuken uit de Bijbel, ontdek de spectaculaire wonderen die Jezus deed en probeer de geheime tekens in de illustraties te ontcijferen.Ontdek zelf het mysterie waar het in de Bijbel om gaat!

Wil je het boek lezen?Tienerbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem de Vink. Lezen Tienerbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN