Leren programmeren voor Dummies

Leren programmeren voor Dummies - W. Wang | Tiliboo-afrobeat.com

...rogrammeren voor Dummies (Paperback). Ontdek nu zelf hoe makkelijk programmeren eigenlijk is! Dit boek maakt korte metten met de opvatting dat ... Leren programmeren? 6 gratis top cursussen voor beginners ... ... Programmeren voor Dummies (Paperback). ... Stap voor stap leren programmeren met Python (0) 17,99. Bekijk de hele lijst. Advertentie. Over de serie Voor Dummies. Het eerste Voor Dummies-boek was DOS voor Dummies en verscheen in 1991 in de VS. Geschreven bij Voor Dummies - Programmeren voor Dummies. Vanaf de basis worden er helder aan de hand van voorbeelden alle aspecten van het programmeren behandeld. In eenvoudige taal met veel handig ... Leer met 39 videolessen jouw Arduino programmeren ... . Vanaf de basis worden er helder aan de hand van voorbeelden alle aspecten van het programmeren behandeld. In eenvoudige taal met veel handige tips en belangrijke weetjes! Het boek heeft een praktische duidelijke structuur. Een dure programmeur inhuren voor jouw startup? Doodzonde, maar zelfs als je een legertje whizkids hebt zitten kan het helpen om eens wat basisless...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Wang
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leren programmeren voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Ontdek nu zelf hoe makkelijk programmeren eigenlijk is! Dit boek maakt korte metten met de opvatting dat programmeren een geheimzinnige toverkunst is en laat je juist een wereld van nieuwe mogelijkheden zien. Aan de hand van heel veel voorbeelden en wat humor loodst Wallace Wang je door de basisbeginselen en leert hij je stap voor stap hoe je een programma voor Windows of MS-DOS schrijft. Ontdek hoe je: de grondbeginselen van QBASIC leert, alles van gegevensstructuren tot debuggen onder de knie krijgt, compilers en andere hulprogramma's op Internet vindt, objectgeoriënteerd programmeren begrijpt en QBASIC vergelijkt met C, C++ en Java.

Wil je het boek lezen?Leren programmeren voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Wang. Lezen Leren programmeren voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN