Horrifikland

Horrifikland - Alexis Nesme | Tiliboo-afrobeat.com

...ikland (Hardcover). Durf jij een bezoekje aan Horrifikland aan? Mickey, Donald en Dingo leiden een detectivebureau ... Mickey Mouse - Door... 5 - Horrifikland - hc met linnen ... ... . De zaken gaan niet goed: al... Durf jij een bezoekje aan Horrifikland aan? Mickey, Donald en Dingo leiden een detectivebureau. De zaken gaan niet goed: al dagen geen opdracht te bespeuren! Mickey denkt er zelfs aan de zaak te sluiten… Maar dan duikt een oude vrouw op die hun vraagt haar katje, Blacky, terug te vinden. Mickey Mouse door - Horrifikland | 9789462941106 - Meer strips, graphic novels, comics en manga in onze webshop ... Mickey Mouse - Door... 5 - Horrifikland | Strips & Zo Alkmaar ... . Mickey Mouse door - Horrifikland | 9789462941106 - Meer strips, graphic novels, comics en manga in onze webshop en winkel a/d Oudegracht in Utrecht. Tag: Horrifikland Horrifikland. Mickey Mouse, maar dan anders. Nou ja…zo anders ook weer niet. De Franse stripuitgever Glénat brengt een reeks bijzondere Micke...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexis Nesme
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Horrifikland.pdf

OMSCHRIJVING

Durf jij een bezoekje aan Horrifikland aan? Mickey, Donald en Dingo leiden een detectivebureau. De zaken gaan niet goed: al dagen geen opdracht te bespeuren! Mickey denkt er zelfs aan de zaak te sluiten… Maar dan duikt een oude vrouw op die hun vraagt haar katje, Blacky, terug te vinden. Klein probleem: die is voor het laatst gezien vlakbij het ijzingwekkende, verlaten pretpark ‘Horrifikland’. Verlaten, maar toch doen sommige attracties het nog altijd… Grootste trekpleisters: kunstmatige mist, een nagemaakt kerkhof, vleermuizen en levensechte spoken! De zenuwen van onze kornuiten worden op de proef gesteld tijdens hun zoektocht naar Blacky…Alexis Nesme treedt toe tot de uitgelezen groep tekenaars met originele Disneycreaties op hun naam. In dit album schildert hij ons in directe kleur een gotisch en barok universum dat niet zou misstaan in de sfeervolle producties van Tim Burton. Lewis Trondheim verblijdt ons met een scenario vol wendingen dat doet denken aan de beste afleveringen van Scooby-Doo!

Wil je het boek lezen?Horrifikland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexis Nesme. Lezen Horrifikland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN