De wet van de paracetamol

De wet van de paracetamol - Paul Moers | Tiliboo-afrobeat.com

... van de paracetamol (Paperback). De levensduur van producten, diensten en formules wordt steeds korter ... De wet van de paracetamol - NIMA ... . Consumenten zijn niet alleen verwend, ze... Wet van paracetamol De wet van paracetamol komt in het kort op het volgende neer. Als je als bedrijf maar lang genoeg jouw aanbod niet aanpast aan de veranderende omstandigheden, denk aan het consumentengedrag dat verandert of de komst van nieuwe concurrenten, dan wordt jouw product tot een paracetamol. De wet van de paracetamol geeft een mooie schets van de uitdagingen in de retailbranche. De wereld i ... De wet van de Paracetamol | MarketingTribune Food en Retail ... . De wet van de paracetamol geeft een mooie schets van de uitdagingen in de retailbranche. De wereld is definitief veranderd en de veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Dat betekent dat je sneller moet meeveranderen en je waardepropositie voortdurend tegen het licht moet houden om voor klanten relevant te zijn én te blijven. de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Moers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De wet van de paracetamol.pdf

OMSCHRIJVING

De levensduur van producten, diensten en formules wordt steeds korter. Consumenten zijn niet alleen verwend, ze verwachten steeds sneller een vernieuwd aanbod. De concurrentie is bovendien feller dan ooit. Voordat je het weet is je product verworden tot een paracetamol, een product dat overal verkrijgbaar is, geen onderscheidend vermogen heeft en waar de klant slechts een lage prijs voor wil betalen. Als je wilt overleven is niets doen geen optie meer. Veranderingen gaan immers sneller dan ooit. In dit boek laat bestsellerauteur Paul Moers met zijn bewezen succesvolle model, de waardepropositieladder, zien hoe je stap voor stap de waardepropositie van je aanbod nieuw leven inblaast of zelfs compleet vernieuwt. Die vormt immers de basis van je bedrijf en is je optimale aandacht waard. Bouw dus een waardepropositie die uniek en aansprekend is.* Paul Moers is veelgevraagd commentator op radio en tv van retail- en waardepropositievraagstukken.* Het nieuwste boek van bestsellerauteur en consultant Paul Moers.* Inclusief concrete aansprekende succesvolle praktijkvoorbeelden.

Wil je het boek lezen?De wet van de paracetamol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Moers. Lezen De wet van de paracetamol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN