Vet

Vet - Bas Robben | Tiliboo-afrobeat.com

...wordt ook wel in de betekenis van "dik" gebruikt, denk bijvoorbeeld aan vetmesten of een vet lettertype ... bol.com | VET belangrijk (ebook), Mariëtte Boon ... ... . In jongerentaal in België en Nederland wordt het woordje "vet" gebruikt om iets positiefs aan te duiden, of om een uitdrukking te versterken. Denk bijvoorbeeld aan "vet cool" of "vette schoenen". Zie ook Welkom Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Vet is een bron van energie, vitamine A, D en E en essentiële vetzuren. Bij een gezond eetpatroon ko ... Vermilion Energy Inc. (VET) Stock Price, Quote, History ... ... . Vet is een bron van energie, vitamine A, D en E en essentiële vetzuren. Bij een gezond eetpatroon komt tussen de 20 en 40% van de energie uit vet. Om de kans op hart- en vaatziekten te verlagen, is het van belang te kiezen voor producten met zo min mogelijk verzadigd vet en geen of weinig transvet Vet definition is - veterinarian, vet...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas Robben
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Vet.pdf

OMSCHRIJVING

Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken. In 'Vet' tref je niet alleen spannende recepten, maar ontdek je bijvoorbeeld ook de functie van boter in bladerdeeg. Vet conserveert je zelfgemaakte rilette, maakt je Utrechtse sprits bros, geeft een krokant laagje aan je friet en geeft textuur aan je mayonaise. Bas duikt in de verschillen tussen verzadigde en onverzadigde vetten en gebruikt onder andere reuzel, schmaltz, ossenwit, ghee en zelfgekarnde boter. Met goede en leuke theoretische achtergrondinformatie, leer je klassiekers als confit de canard, Zeeuws spek en Italiaanse lardo maken, maar ook aantrekkelijke recepturen als Taiwanees gefrituurde kip met veel te veel witte peper, softijs van mascarpone met granaatappelmelasse en Japanse ramen met een flinke lepel reuzel. Natuurlijk sluit Bas af met een paar lekkere cocktails waarin vet ook een rol speelt.

Wil je het boek lezen?Vet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas Robben. Lezen Vet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN