Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels

Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels - W. Martin | Tiliboo-afrobeat.com

... Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België ... Wat rijmt er op GROOT WOORDENBOEK NEDERLANDS - Van Dale ... . Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te onder ... bol.com | Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels, W ... ... . Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Engels (Hardcover) € 102,50. In winkelwagen. Bekijken als Rooster Lijst. Items 1-12 van 17. Weer...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Martin
DIMENSIE
4,3 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels.pdf

OMSCHRIJVING

- bijna 100.000 trefwoorden, 1.700 pagina's- meest complete en actuele woordenboek van hedendaags Engels- onmisbaar voor vertalers, tolken, studenten en iedereen die regelmatig in het Engels communiceert- bijlage met voorbeeldbrieven- ook verkrijgbaar in set Groot woordenboekenUitgebreid en praktischHet Groot woordenboek Nederlands-Engels van Van Dale is het grootste, volledigste en betrouwbaarste woordenboek Nederlands-Engels dat er is. Bovendien is het een uiterst praktisch woordenboek. De uitgekiende systematiek en de heldere indeling maken het extra makkelijk om het juiste woord en de juiste vertaling te vinden.Heldere structuurOp basis van gebruikersonderzoek is een structuur ontwikkeld die helpt om snel te vinden waarnaar u zoekt. De opbouw is als volgt:a. trefwoord met grammaticale informatie e.d. b. de hoofdvertalingen van het trefwoord met synoniemen en markeringen van stijlniveausc. voorbeelden van het gebruik in zinsverbanden, in vrije en vaste verbindingen.Perfect gereedschapNaast het woordenboek bevat het Van Dale Groot woordenboek Nederlands-Engels allerlei extra's, zoals een lijst met onregelmatig vervoegde werkwoorden en een grammaticaal compendium. De meest gebruikte Nederlandse spreekwoorden, met vertalingen, zijn geïntegreerd in de artikelen. Verder vindt u een markering voor taalsoorten zoals vaktaal of kindertaal, maar ook voor de verschillende stijlniveaus: schrijftaal / informeel / vulgair. Dat alles in een functionele en fraaie typografie. Kortom: perfect gereedschap voor iedereen die in werk of studie met Engels te maken heeft.

Wil je het boek lezen?Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Martin. Lezen Van Dale Groot Woordenboek Nederlands-Engels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN