Spinoza's achtbaan

Spinoza's achtbaan - Erik Bindervoet | Tiliboo-afrobeat.com

...'s achtbaan (Hardcover). Janus Dullemondt, een slimme maar enigszins onzekere leraar wiskunde aan een middelbare school, is groot bewonderaar en ... Boeken over Spinoza en zijn context - Amsterdamse Spinoza ... ... ... 'Spinoza's achtbaan' door Erik Bindervoet - Onze prijs: €25,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Spinoza's achtbaan - fraai boek ligt vanaf vandaag in de winkel. Vandaag brengt de Wereldbibliotheek het al lang geleden [cf. blog en blog] aangekondigde boek van Erik Bindervoet (tekst) en Saskia Pfaeltzer (beeld): Spinoza's achtbaan in de boekwinkels. Morgen kan Sin ... Baruch Spinoza - Wikipedia ... . blog en blog] aangekondigde boek van Erik Bindervoet (tekst) en Saskia Pfaeltzer (beeld): Spinoza's achtbaan in de boekwinkels. Morgen kan Sinterklaas als hij in Gouda aan wal komt met zijn inkopen beginnen van dit "groot feestdagenboek", zoals ... Spinoza's Achtbaan 28 december 2014, Erik Bindervoet over zijn boek Spinoza's Achtbaan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Bindervoet
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Spinoza's achtbaan.pdf

OMSCHRIJVING

Janus Dullemondt, een slimme maar enigszins onzekere leraar wiskunde aan een middelbare school, is groot bewonderaar en kenner van Spinoza's Ethica. Hij wil zijn leerlingen duidelijk maken wie Spinoza was, wat hij ons kan leren en waarom dat belangrijk is. Hij neemt ze mee in een filosofische achtbaan die hen langs leven en leer van Spinoza voert. Dat laat hen uiteindelijk niet onberoerd.Saskia Pfaeltzer en Erik Bindervoet laten zien waarom de leer van Spinoza nog altijd actueel is. In tekst en beeld vertrekken ze vanaf het standbeeld van Spinoza vlak bij zijn geboortehuis, komen langs bekende en minder bekende gebeurtenissen uit zijn leven, en als ze zijn aanbeland in de klas van Janus Dullemondt, laten ze hem op zijn karakteristieke manier de leerlingen vertellen hoe en waarom Spinoza's Ethica een rol speelt in hun eigen leven.

Wil je het boek lezen?Spinoza's achtbaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Bindervoet. Lezen Spinoza's achtbaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN