Boodschappen uit de edelsteen wereld

Boodschappen uit de edelsteen wereld - André Molenaar | Tiliboo-afrobeat.com

...happen uit de edelsteen wereld (Paperback) ... Boodschappen uit de ongeziene wereld. - Startpagina | Facebook ... . Als we de naam André Molenaar horen dan denken we gelijk aan de door hem ontwikkelde Energetische... Bestel Boodschappen uit de edelsteen wereld van André Molenaar. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Boodschappen vanuit de ongeziene wereld. Boodschappen van overleden dierbaren en boodschappen van onze gidsen, begeleiders en engelen. Altijd is er communicatie geweest tussen mensen hier op aarde en mensen en wezens in de "ongeziene" wereld. Voor ons ongezien maar dat wil niet zegg ... Boodschappen uit de edelsteen wereld van Andre Molenaar ... ... . Voor ons ongezien maar dat wil niet zeggen dat het niet bestaat. Boodschappen uit de edelsteen wereld | ISBN 9789402138139 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boodschappen uit de edelsteen wereld van André Molenaar kopen? Hier zie je waa...

INFORMATIE

AUTEUR
André Molenaar
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Boodschappen uit de edelsteen wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Als we de naam André Molenaar horen dan denken we gelijk aan de door hem ontwikkelde Energetische Edelsteen Therapie en Chakra Numerologie.Weinigen kennen André Molenaar als mysticus, een man welke achter de dagelijkse waarneming wist te schouwen.André ''sprak'' met honderden edel en sierstenen, hij ''luisterde'' en schreef hun waardevolle boodschappen liefdevol op.Hij was ervan overtuigd dat iedere steen een boodschap heeft voor de mensheid.De mens welke, volgens hem, steeds verder verwijderd dreigt te raken van de oerkrachten der natuur, dezelfde natuur welke de mens het leven schonk.Dit boekje is een neerslag van de communicatie die hij met 60 boodschappers uit de stenenwereld mocht voeren.Universele lessen uit de kosmos en waardevolle boodschappen voor de zich bewuste mens.

Wil je het boek lezen?Boodschappen uit de edelsteen wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André Molenaar. Lezen Boodschappen uit de edelsteen wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN