Goed gestemd

Goed gestemd - Christel Lacroix | Tiliboo-afrobeat.com

...start van Popkoor Goed gestemd! 19 januari 2012 zag Popkoor Goed gestemd officieel het levenslicht bij de notaris, onder de naam 'stichting Goed Gestemd!' ... Gestemd - 4 definities - Encyclo ... .. 6 maart 2012 Starten we met meer dan 50 hele enthousiaste mensen, waaronder 3 mannen, onze geweldige dirigent Leendert-Jan Veldhuyzen en gebak de eerste repetitie.. 6 januari 2015 We verhuizen naar de nieuwe lokatie, de Andreasschool. 1) •in een bepaalde gemoedstoestand. •tweede betekenisomschrijving (2) in een vrolijke of sombere bui zijn vb: hij was vrolijk gestemd vandaag Home. Marjan Vree-Quist Zangpedagoog te Helm ... Gestemd - 4 definities - Encyclo ... . •tweede betekenisomschrijving (2) in een vrolijke of sombere bui zijn vb: hij was vrolijk gestemd vandaag Home. Marjan Vree-Quist Zangpedagoog te Helmond Koordirigent Adem en stemtherapeut Mezzosopraan Docent zangmethodiek Conservatorium Tilburg. Als zangpedagoog en ademdocent heb ik een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Christel Lacroix
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Goed gestemd.pdf

OMSCHRIJVING

Het basisboek over stem van VRT-logopediste Christel Lacroix 'Dat ik een fijn televisieprogramma mag presenteren, heb ik te danken aan Christel Lacroix. In pure My Fair Lady-stijl veranderde ze mijn plat Antwerps Eliza Doolittle-gemompel in iets verstaanbaars. In een mum van tijd leerde ze me praten én presenteren.' - Erik Van Looy 'Ik dacht dat ik kon lezen. Tot ik tijdens het journalistenexamen voor de micro een nieuwsbericht moest voorlezen. 'Voor verbetering vatbaar', was het oordeel van de terecht strenge jury. En zo geschiedde, met de hulp en het geduld van Christel Lacroix. Geen mens gelooft me nog als ik dat verhaal van de jury vertel.' - Phara de Aguirre Logopediste en stemcoach Christel Lacroix traint al meer dan twintig jaar bekende radio- en televisiestemmen. Daarnaast begeleidt ze in haar drukke praktijk volwassenen en kinderen met stemproblemen. Ze is een veelgevraagde coach voor leerkrachten, bedrijven en callcenters en geef les in verschillende hogescholen. Haar basisboek Goed gestemd zette al vele duizenden lezers op weg naar een gezonde stem, een mooie uitspraak en een vlotte presentatie. In deze herziene en uitgebreide nieuwe editie vind je, naast vele extra oefeningen, nu ook informatie over nasaliteit en de roepstem. Met de bijbehorende oefencd, ingelezen door vertrouwde radio- en televisiestemmen, kun je meteen aan de slag. Zo behoren heesheid, een slechte uitspraak of saai klinkende speeches voorgoed tot het verleden!

Wil je het boek lezen?Goed gestemd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christel Lacroix. Lezen Goed gestemd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN