Figuren van de gastvrijheid

Figuren van de gastvrijheid - Jacques De Visscher | Tiliboo-afrobeat.com

...gen vormen de rode draad in deze zoektocht naar herbergzaamheid die gastvrijheid als uitgangspunt neemt ... Figuren van de gastvrijheid - Veen Bosch & Keuning België ... . Jacques De Visscher, auteur van talrijke boeken over mens en wereld, en over het begrijpen van kunst, exploreert in zijn wijsgerige antropologie al jarenlang de impact van het alledaagse, maar niettemin wondere leven. Deze vragen vormen de rode draad in deze zoektocht naar herbergzaamheid die gastvrijheid als uitgangspunt neemt. Jacques De Visscher, auteur van talrijke boeken over mens en wereld, en over het begrijpen van kunst, ... Figuren van de gastvrijheid naar een… - voor €23,41 ... . Jacques De Visscher, auteur van talrijke boeken over mens en wereld, en over het begrijpen van kunst, exploreert in zijn wijsgerige antropologie al jarenlang de impact van het alledaagse, maar niettemin wondere leven. 'Figuren van de gastvrijheid, naar een filosofie van de concrete herbergzaamheid' door Jacques de Visscher - Onze prijs: €...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacques De Visscher
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Figuren van de gastvrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Welke rol spelen de dingen in ons leven? Wat dromen we over huis en stad? Hoe ensceneren we ons bestaan? Waarom eerder subjectiviteit dan objectiviteit? Wat leren kinderen en ouderen ons over de werkelijkheid? Wat verwachten we van de politiek? Deze vragen vormen de rode draad in deze zoektocht naar herbergzaamheid die gastvrijheid als uitgangspunt neemt.Jacques De Visscher, auteur van talrijke boeken over mens en wereld, en over het begrijpen van kunst, exploreert in zijn wijsgerige antropologie al jarenlang de impact van het alledaagse, maar niettemin wondere leven.JACQUES DE VISSCHER (1943) was tot 2005 hoogleraar Filosofie aan het Hoger Architectuurinstituut Sint-Lucas (Gent) en is sinds 2008 emeritus hoogleraar Filosofie en Literatuur van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Figuren van de gastvrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacques De Visscher. Lezen Figuren van de gastvrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN