Doorstappen

Doorstappen - Dirk de Winter | Tiliboo-afrobeat.com

...ands: ·flink doorlopen 'Patiënten doen er goed aan om na hun behandeling op te bouwen naar 150 minuten bewegen per week', zei hoofdonderzoekster Erin Van Blarigan, epidemiologe aan de University of California in San Francisco ... Wat is de betekenis van Doorstappen - Ensie ... . 'Dat mag gewoon een dagelijkse wandeling zijn. Flink doorstappen is voor iedereen haalbaar.'[2]· (figuurlijk ... We hebben geen vertalingen voor doorstappen in Nederlands > Engels Anders gespeld: doorslippen 81.82% Anders gespeld: doormeppen 76.19% Anders gespeld: doorknippen 72.73% probeer het met Google Tips bij de vertalingen: Vertaal enkelvoud, geen meervoud of verkleinwoorden. (Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Well ... bol.com | Doorstappen, Dirk de Winter | 9789090290829 | Boeken ... .82% Anders gespeld: doormeppen 76.19% Anders gespeld: doorknippen 72.73% probeer het met Google Tips bij de vertalingen: Vertaal enkelvoud, geen meervoud of verkleinwoorden. (Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Wellicht vind je het woord op é...

INFORMATIE

AUTEUR
Dirk de Winter
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Doorstappen.pdf

OMSCHRIJVING

DoorstappenIs een uitwerking van de jarenlange ervaringen van tuinontwerper en kweker Dirk de Winter.Als ontwerper heeft hij zich verdiept in de natuurlijke processen die zich in tuin en landschap voordoen. Vanuit zijn ervaring en studie ontwerpt Dirk de Winter ecologische beplantingen en functioneel ingerichte tuinen, waarin hij rekening houdt met onder andere de standplaats, vormgeving, structuur en balans tussen de planten onderling en de harde materialen.Zijn visie over het ontwerpen van, en werken met beplantingen, wordt in 'Doorstappen' uitgelegd aan de hand van verhalen, voorbeelden en foto's. Daarnaast bevat het boek een uitgebreide plantenlijst waarin Dirk de Winter een persoonlijke selectie van planten omschrijft op basis van hun esthetische kwaliteiten, groeiwijzen en standplaats.

Wil je het boek lezen?Doorstappen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dirk de Winter. Lezen Doorstappen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN