Dementie op jonge leeftijd

Dementie op jonge leeftijd - Annemie Janssens | Tiliboo-afrobeat.com

...e op jonge leeftijd begint meestal tussen 40 en 65 jaar ... Dementie op jonge leeftijd | Wat is het precies? - gezondNU ... . De problemen worden op deze jonge leeftijd vaak niet herkend. Dat leidt tot veel onzekerheid en onbegrip. Gemiddeld duurt het ruim vier jaar voordat de juiste diagnose wordt gesteld. Je kunt dementie op jonge leeftijd aan een aantal signalen herkennen. Dementie op jonge leeftijd begint meestal tussen de 40 en 65 jaar. Bij het woord dementie denkt men het eerste aan problemen met het geheugen. Bij dementie op jonge leeftijd vallen juist veranderi ... De signalen van dementie jonge leeftijd | Dementie.nl ... . Bij dementie op jonge leeftijd vallen juist veranderingen in het gedrag meer op. Het gaat bijvoorbeeld mis op het werk. Het huishouden wordt een probleem. Zorgprofessionals niveau 3 & 4 waren midden in de scholing Dementie op Jonge Leeftijd toen door de coronacrisis alle samenkomsten werden verboden. 16 juni 2020 Opleiding Casemanagement Dementie op Jonge Leeftijd weer van start Dementie op jonge leeftijd wordt vaak niet meteen herkend. Er zijn vaak meerdere o...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemie Janssens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dementie op jonge leeftijd.pdf

OMSCHRIJVING

Over dementie wordt heel wat geschreven. Toch blijven jongere mensen te vaak in de kou staan. Mensen met dementie op jonge leeftijd vormen immers een aparte groep, met specifieke problemen en uitdagingen, maar op hun vraag om informatie wordt onvoldoende ingegaan.Deze nieuwe editie van Dementie op jonge leeftijd is een update van het basiswerk voor personen met jongdementie, familie en hulpverleners die op zoek zijn naar de meest recente informatie. Daarbij gaat het in op alle dimensies van jongdementie: van diagnose en ziektebeelden, over dagelijkse gevolgen voor patiënten, gezin en familie, tot zorgplanning en diensten voor ondersteuning.

Wil je het boek lezen?Dementie op jonge leeftijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemie Janssens. Lezen Dementie op jonge leeftijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN