Oefenboek sportmassage

Oefenboek sportmassage - Willem Snellenberg | Tiliboo-afrobeat.com

...fenboek, te gebruiken bij het Handboek Sportmassage als voorbereiding op het examen Sportmassage van het NGS ... Oefenboek sportmassage - Willem Snellenberg | Boeken.com ... . Opgenomen zijn een lesrooster, oefenopdrachten, meerkeuzevragen per les, leerdoelen van de afzonderlijke lessen en vakken. 76 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met sportmassage! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Oefenboek Sportmassage 9789060764794. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een m ... Oefenboek sportmassage door Snellenberg (Boek ... ... . Het begint op Marktplaats Oefenboek Sportmassage 9789060764794. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Oefenboek sportmassage. 25,00. Verkoop door bol.com In winkelwagen Kurt H. Albertine, Ph.D. Anatomie werk- en kleurboek voor zelfstudie (ni...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Snellenberg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Oefenboek sportmassage.pdf

OMSCHRIJVING

Een oefenboek, te gebruiken bij het Handboek Sportmassage als voorbereiding op het examen Sportmassage van het NGS. Opgenomen zijn een lesrooster, oefenopdrachten, meerkeuzevragen per les, leerdoelen van de afzonderlijke lessen en vakken. Dit alles in overeenstemming met de leerdoelen van het NGS-examen. Het NGS-examenreglement, toetsen, examenopdrachten, zes theorie-examens en zes voorbeelden van praktijkexamens staan tevens in dit boek. Geschikt voor de professionele beoefenaar.

Wil je het boek lezen?Oefenboek sportmassage in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Snellenberg. Lezen Oefenboek sportmassage Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN